نیک بین سرپرست می شود؛

تصمیم وزارت ورزش برای یک تغییر در فدراسیون جودو

وزارت ورزش و جوانان تصمیم دارد رئیس یکی از فدراسیون هایی که هنوز چهار ساله ریاستش به پایان نرسیده را برکنار کند.
کد خبر: ۵۱۹۴۹۱
|
۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۵ 25 July 2015
|
3890 بازدید
|
۳
وزارت ورزش و جوانان تصمیم دارد رئیس یکی از فدراسیون هایی که هنوز چهار ساله ریاستش به پایان نرسیده را برکنار کند.

به گزارش مهر، محمدعلی رستگار چهارم مهرماه سال ۱۳۹۱ با رای اکثریت اعضای مجمع به عنوان رئیس چهار سال آینده فدراسیون جودو انتخاب شد اما درحالی که هنوز دوره ریاست وی به پایان نرسیده است، وزارت ورزش و جوانان قصد دارد این رئیس را از سمتش برکنار کند.

خبرنگار مهر کسب اطلاع کرد که به دنبال اعلام کناره گیری رستگار از ریاست فدراسیون جودو، برانوش نیک بین به عنوان سرپرست این فدراسیون مشغول به کار خواهد شد. نیک بین که سابقه طولانی در سرپرستی فدراسیون های مختلف دارد، قبل از این سرپرست فدراسیون های شطرنج، اسکی و شنا بوده است!

وزارت ورزش و جوانان پیش از این نیز حمیدرضا مهرعلی رئیس فدراسیون اتومبیلرانی و موتورسواری را قبل از پایان مهلت چهار ساله ریاستش از سمتش برکنار کرد و محمود صیدانلو را به عنوان سرپرست منصوب کرد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
Alex
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۱
1
Alex
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
1
Alex
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
1
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت