صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گوش شنوایی برای جلوگیری از حوادث وجود ندارد

کد خبر: ۵۱۸۹۲۷
| |
2183 بازدید

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس از بی‌توجهی وزارت نیرو به لایروبی رودخانه‌های سیل‌خیز در استان مازندران و واگذاری اراضی بستر رودخانه انتقاد کرد.

به گزارش خانه ملت، شمس‌الله شریعت‌نژاد در نشست علنی امروز (چهارشنبه 31 تیرماه) مجلس شورای اسلامی، در تذکر شفاهی خود ضمن تشکر از تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای، خطاب به وزیر نیرو گفت: خسارت‌های ناشی از سیل اخیر متاثر از عدم لایروبی رودخانه‌های سیل‌خیز منطقه و واگذاری اراضی بستر رودخانه‌ها توسط وزارت نیرو بوده و متاسفانه با وجود همه اخطارها از سوی مردم و مسئولان محلی درخصوص تسریع در لایروبی و جلوگیری از واگذاری‌های مذکور،‌ هیچگونه اتفاقی در این‌باره رخ نداده و گوش شنوایی وجود نداشته است.

نماینده مردم تنکابن، عباس‌آباد و رامسر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:‌غرب استان مازندران با وجود اینکه 5 برابر میانگین کشور بارش سالیانه دارد، اما متاسفانه با مشکل تامین آب شرب مواجه است و برای مهار و مدیریت آب در منطقه هیچ برنامه‌ریزی از سوی مسئولان ارائه نشده است.

وی در تذکر دیگر خود خطاب به وزرای جهاد کشاورزی و راه و شهرسازی تصریح کرد: احداث خانه‌های روستایی در داخل بافت روستاها که ملزم به داشتن سند مالکیت بوده در حالی انجام می شود که بخش اعظمی از این اراضی فاقد سند می‌باشند و محتاج چاره‌اندیشی است.

این نماینده مردم در مجلس نهم با تاکید بر توجه به طرح هادی و تعیین بافت روستا که برای افق 10 ساله توسعه روستاها طرح به تصویب می‌رسد گفت: با این وجود برای هرگونه مجوز ساخت، استعلام 16 گانه از دستگاه‌های مختلف چه معنی دارد؟

وی در تذکر دیگر خود خطاب به وزیر نفت افزود: تغییر تعرفه گاز در حال حاضر موجب گلایه‌مندی بسیاری از مردم شده است از این‌رو خواستار تجدیدنظر در این‌باره هستیم.

شریعت‌نژاد خطاب به رئیس جمهور گفت: با وجود اینکه دوبار درخصوص امهال وام‌های کشاورزان دستور داده شده است، اما هنوز هیچکدام از این‌ بانک‌ها در این‌باره اقدامی انجام نداده‌اند و خسارت‌دیدگان همچنان گرفتار بانک‌ها هستند.

وی یادآور شد: پرداخت حق فوق‌العاده نوار مرزی به کارکنان دولت از مطالباتی است که باید هر چه زودتر مورد بررسی واقع شود.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از دولت می‌خواهیم درخصوص واردات بی‌رویه میوه تدبیری عاجل داشته باشد تا کشاورزان در این‌باره دچار نگرانی نشوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟