تجهیز اسکله ها به سیستم اطفاء حریق ضروری است
عضو کمیسیون انرژی مجلس پرداخت تسهیلات بانکی به صاحبان 20 فروند لنج صیادی و صفاری برای خرید لنج های جدید را ضروری است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، موسی احمدی در نشست علنی امروز چهارشنبه (31 تیرماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود ضمن تشکر از مردم شریف، فهیم و فرهیخته دیر، کنگان، جم و عسلویه اعم از برادران اهل سنت و تشیع که بار دیگر حماسه آفریدند، گفت: از مردمی که در هوای گرم و سوزان به حالت روزه علیه اسرائیل و استکبار جهانی فریاد زدند و نسل کشی سرزمینهای اشغالی را محکوم کردند تشکر میکنم، همچنین از تیم مذاکره کننده هستهای تشکر ویژه دارم.
نماینده مردم دیر و کنگان در مجلس شورای اسلامی در تذکر به وزیر آموزش و پرورش خواستار پرداخت حق نوار مرزی به فرهنگیان بوشهری شد.
احمدی در پیشنهادی تجهیز اسکله بنادر استان بوشهر به سیستم اطفاء حریق را ضروری دانست و تاکید کرد: پرداخت تسهیلات بانکی به صاحبان 20 فروند لنج صیادی و صفاری برای خرید لنج های جدید را خواهانم.
وی از رییس جمهور خواست در قیمت سوخت صفاران و لنج های باربری تجدید نظر کند.
احمدی در تذکر به هیات دولت خواستار پرداخت یارانه گوجه فرنگی کاران با وجود گذشت بیش از شش ماه از خرید محصول کشاورزان شد، و وضعیت آب شرب شهرستان های حوزه انتخابیه خود را در وضعیت «بحرانی» دانست.
عضو کمیسیون انرژی خواستار رفع موانع اشتغال جوانان استان شد و افزود: مدت زمان استفاده از گذرنامه ملوانان موجب بروز مشکلاتی برای ملوان بوشهری شده است.


