صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دادستاني كل كشور بیانیه داد

کد خبر: ۵۱۸۷۱
| |
50828 بازدید

دادستاني كل كشور در بيانيه‌اي آورده است: از آحاد مردم بخصوص جوانان علاقمند به سرنوشت كشور انتظار مي‌رود صفوف خود را از مجرمان سابقه‌دار و اغتشاش گران جدا كرده و از جريانات مغرضي كه بدنبال اغتشاش و ايراد خسارت به مردم هستند، ممانعت به عمل آورند.

به گزارش روابط عمومي دادستاني كل كشور، دادستاني كل كشور طي اطلاعيه اي از آحاد مردم خواست با التزام به قوانين و مقررات مجال فرصت طلبان را كه در صدد ايجاد آشوب و اغتشاش هستند را سلب و از اقدامات مجرمانه و اخلال در نظم عمومي ممانعت بعمل آورند.
در اين اطلاعيه آمده است: ضمن تبريك فرارسيدن سالروز ولادت با سعادت حضرت صديقه كبري(س) و امام راحل(ره)اعلام مي دارد حماسه حضور ملت رشيد ايران در روز 22 خرداد سند افتخار ديگري در كارنامه پرفتوحات شما مردم عزيز و هدفمند است؛ ملتي كه افق آينده را در سايه پيشرفت و عدالت و توسعه و تعالي رصد كرده و مي‌روند تا نظام مردم سالاري ديني را به عنوان نمونه حكمراني مطلوب به جهانيان معرفي و تمدني عظيم برپايه ايمان و اخلاق در چشم انداز 20 ساله كشور بر پا كنند.
دادستاني كل كشورضمن تبريك به ملت ايران، مقام معظم رهبري (مدظله العالي) و نامزد منتخب دهمين دوره رياست جمهوري احمدي نژاد نكات ذيل را متذكر مي‌شود:
- مطابق قوانين و مقررات موضوعه هر يك از دستگاه‌هاي مرتبط با امر برگزاري انتخابات اعم از ناظرين و مجريان ملزم به صيانت از آراي ملت بوده و فرض بر اجراي مقررات و ايفاي مسئوليت‌هاي محوله قانوني است مگر خلاف آن ثابت شود.
ـ در صورت بروز هرگونه تخلف يكايك شهروندان، نامزدها، ستادهاي انتخاباتي، تشكل‌ها، احزاب و جمعيت‌هاي مردم نهاد مي توانند مراتب شكايت خود را مستند به دادسراهاي سراسر كشور گزارش دهند؛ دادستان ها در سراسر كشور بعنوان مدعي العموم و ناظر بر حسن جريان امور موظف هستند كه به شكايات رسيدگي و تدابير مقتضي و اقدامات قانوني لازم را معمول دارند.
ـ از آنجا كه طي روزهاي اخير برخي فرصت طلبان و اغتشاش گران با نفوذ به صفوف برخي اقشار مردم مبادرت به قانون شكني، صدمه به اموال عمومي و اقدامات مجرمانه مي‌كنند از آحاد مردم بخصوص جوانان هوشيار و علاقمند به سرنوشت كشور انتظار مي‌رود صفوف خود را از مجرمان سابقه دار و اغتشاش گران جدا كرده و اكيدا از جريانات مغرضي كه بصورت سازمان يافته و تشكيلاتي بدنبال اغتشاش و ايراد خسارت به مردم بوده و جان و مال و ناموس مردم را در معرض آسيب قرار مي دهند ممانعت بعمل بياورند.
ـ مطابق ماده 618 قانون مجازات اسلامي ارتكاب رفتارهاي غير متعارف، هياهو و جنجال، تعرض به افراد و اموال عمومي كه نظم و آسايش و آرامش عمومي را خدشه دار مي كند جرم مشهود تلقي شده و نيروي انتظامي موظف است با متعرضين به مردم و متجاسرين به اموال عمومي و اخلالگران در نظم و امنيت كشور قويا برخورد كند، از دستگاه‌هاي مسئول انتظار مي‌رود تا قانون را رعايت كرده و به متجاسرين به حقوق ملت اجازه تخطي و تجاوزگري ندهند.
ـ دستگاه‌هاي برقرار كننده نظم و امنيت كشور خصوصا دادستاني كل و دادسراها هدفي جز اهتمام در جهت مصالح ملت ايران و ايجاد محيط امن و با نشاط و توأم با اخلاق و سلامت ندارند و صميمانه از آحاد ملت انتظار مي‌رود ضمن همراهي با خدمتگزاران خود در دستگاه‌هاي مسئول نشان دهند كه عزت و اعتلاي ايران را بر منازعات سياسي و اختلافات انتخاباتي ترجيح داده و از كيان كشور و تماميت ارضي صيانت كرده و اجازه ندهند لبخند طمع ورزانه بر چهره سياه دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامي ملت ايران بنشيند.
در خاتمه از خداوند منان مسألت داريم ملت ايران در اين امتحان بزرگ نيز به فضل حضرتش با سرفرازي بيرون آمده و نشان دهند كه در سايه قانون مي‌توان مطالبات را پي گرفته و حريم قانون را حرمت نهاد و راه مجد و عظمت و تحقق چشم انداز بيست ساله و اجراي دقيق اصل 44 قانون اساسي را با موفقيت رقم زد و بر افتخارات گذشته افزود.

اميدآنكه همه ما مشمول عنايات حضرت بقي‍ه الله (ارواحنا فداه) قرار گرفته و زحمات و خدمات مقبول درگاه ايزد منان باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟