صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آخرین آمار از تلفات سیلاب در شمال کشور

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: در سیلاب جاده امام زاده داوود تاکنون ۱۶ نفر از هموطنان جان خود را از دست داده و ۱۲ نفر مفقود شدند.
کد خبر: ۵۱۸۶۱۶
| |
8348 بازدید

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: در سیلاب جاده امام زاده داوود تاکنون ۱۶ نفر از هموطنان جان خود را از دست داده و ۱۲ نفر مفقود شدند.

به گزارش فارس اقبال شاکری در یکصدو هفتاد و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران درخصوص سیلاب دو شب گذشته در شمال کشور و استان تهران اظهار داشت: اکثر دستگاه‌های خدماتی و امدادی اعلام کرده بودند که هواشناسی هشداری درخصوص سیلاب اعلام نکرده بودند.

وی ادامه داد: ظرفیت جاده چالوس 12 هزار خودرو است، ولی در حادثه سیلاب یکصد هزار خودرو در جاده حضور داشتند که 80 خودرو از بین رفتند و نهایتاً 16 کشته و 12 مفقودی داشتند.

شاکری یادآور شد: براساس آمار سایت بین‌المللی هواشناسی پدیده سیلاب پیش‌بینی شده بود و تمامی اطلاعات در آن درج شده است که هم‌اکنون نیز قابل مشاهده می‌باشد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران بیان داشت: سال گذشته نیز طوفان‌هایی در شهر تهران اتفاق افتاد که هماهنگی بین مسئولان برای مواجه با آن وجود نداشت و برخورد خوبی نیز با مقصرین خسارات صورت گرفته ناشی از بحران انجام نشد.

شاکری با اشاره به مدیریت یکپارچه قنات‌ها باید اجرایی شود، گفت: از پرسنل نیروهای خدمات شهری، آتش‌نشانی شهرداری تهران که در این حادثه عملکرد خوبی داشتند نیز تشکر می‌کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟