تحت هیچ شرایطی به آمریکا اعتماد نداریم
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: اگر خطوط قرمز در جریان این توافق رعایت شده باشد به آنچه مد نظر رهبری بوده می رسیم.
احمد سالک درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه اگر در نتیجه توافق حاصل شده خطوط قرمز رعایت شده باشد، توافق مثبتی بوده است، گفت: تیم مذاکره کننده در شرایط عقب نشینی آمریکا پایداری کرد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: تیم مذاکره کننده مورد اعتماد رهبری و مردم هستند و توانستند مقاومت کنند لذا امیدواریم در نهایت نتیجه این توافق به نفع اسلام تمام شود.
وی در ادامه با مثبت ارزیابی کردن عملکرد تیم مذاکره کننده هسته ای، افزود: اگر خطوط قرمز در جریان این توافق رعایت شده باشد به آنچه مد نظر رهبری بوده می رسیم.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: در جریان 17 روز مذاکرات سخت اخیر شاهد کارشکنی های آمریکایی ها و در نهایت عقب نشینی آنها بودیم لذا نکته مهم این است که ما به آمریکایی ها اعتماد نداشته و نخواهیم داشت چرا که آنها با وجود توافق نیز اهل دبه کردن هستند.


