صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نخست وزیر عراق:

به زودی در نینوا و الانبار جشن پیروزی برپا می‌کنیم

حیدر العبادی نخست وزیر عراق: زمان زیادی طول نخواهید کشید که همه با هم در استان الانبار و نینوا جشن پیروزی برپا خواهیم کرد و آوارگان بار دیگر به خانه و کاشانه خود باز می گردند.
کد خبر: ۵۱۷۸۶۰
| |
7289 بازدید
حیدر العبادی نخست وزیر عراق: زمان زیادی طول نخواهید کشید که همه با هم در استان الانبار و نینوا جشن پیروزی برپا خواهیم کرد و آوارگان بار دیگر به خانه و کاشانه خود باز می گردند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان شبکه تلویزیونی العراقیه لحظاتی پیش در خبری فوری گزارش داد: حیدر العبادی نخست وزیر عراق در پیامی به مناسبت حلول عید مبارک فطر به مبارزان غیور حاضر در میدان نبرد و به همه عراقی هایی که به هر نحوی با تروریسم مبارزه می کنند درود فرستاد.

العبادی عید فطر را به همه مردم عراق و نیروهای مشترک امنیتی شامل ارتش ، پلیس ،‌کمیته های مردمی و پیشمرگه که در میدان نبرد با تروریسم و پاکسازی آن از لوث وجود عناصر داعش حضور دارند تبریک و تهنیت گفت.

وی افزود: زمان زیادی طول نخواهید کشید که همه با هم در استان الانبار و نینوا جشن پیروزی برپا خواهیم کرد و آوارگان بار دیگر به خانه و کاشانه خود باز می گردند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟