دژاگه ميتواند در تيم ايران بازي کند
با اصلاح ماده 18 قوانين فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا)، شرط سني براي بازيکنان دو مليتي که ميخواهند يک تيم ملي را انتخاب کنند، حذف شد.
به گزارش گل، ماده 18 فيفا، در سالهاي گذشته بسيار بحث انگيز بود و حتي در ايران بارها در اين باره صحبت شده بود.
اين قانون درباره بازيکناني است که بيش از يک مليت دارند و قصد دارند تيم ملي يکي از اين دو مليت را براي بازي انتخاب کنند.
پيش از کنگره فيفا اين بازيکنان تا قبل از سن 21 سالگي بايد تصميم خود را ميگرفتند و با تغيير عضويت خود از تيم ملي يک کشور به تيم ملي کشور ديگر هجرت ميکردند اما حالا با پيشنهاد فدراسيون فوتبال الجزاير و تاييد کليه اعضاي کنگره اين شرط سني ملغي شده و کليه بازيکناني که داراي بيش از يک مليت هستند در هر سني که باشند، به عضويت تيم ملي در کشور مورد نظر خود پذيرفته خواهند شد.
در ايران پيش از اين درباره "اشکان دژاگه" که عضو تيم وولفسبورگ آلمان است، بحثهاي زيادي مطرح بود که با افزايش سن اين بازيکن ايراني تبار که عضو تيم ملي جوانان آلمان بود، موضوع به فراموشي سپرده شد.
با وجود اين حالا اشکان يکبار ديگر ميتواند به بازي در تيم ايران فکر کند. گرچه تجربه "فريدون زندي" در اين زمينه وجود دارد که اصلا تجربه خوبي نيست.


