صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پنجشنبه 200 میلیون پیامک فرستاده شد

اين پيامك‌ها در كل با رشد تقريبي 30 درصدي بیشتر توسط خود مشتركان فرستاده شده است و بنا بر اعلام منابع آگاه در اين دوره از انتخابات، پيامك‌هاي سازمان‌يافته نقش چنداني در اطلاع‌رساني نداشت.
کد خبر: ۵۱۷۴۹
| |
7151 بازدید

درست يك روز پيش از انتخابات دور دهم رياست‌جمهوري، مردم كشورمان با ارسال 200 ميليون پيام كوتاه، ركورد تعداد پيامك در يك روز را شكستند.

به گزارش جام‌جم، با شروع موج تبليغات رياست‌جمهوري و محسوس شدن نقش رسانه‌اي به نام پيام كوتاه، مردم كشورمان با فرستادن روزانه حدود 150 ميليون پيامك، اين حركت را سرعت بخشيدند و در 24 ساعت پیش از انتخابات و تقريبا در زماني كه تبليغات رياست جمهوري به پايان رسيده بود، مشتركان تلفن همراه با استفاده از اين رسانه ارزان يك ركورد ديگر را ثبت كردند.

در اين روز، سی ميليون مشترك همراه اول حدود 110 ميليون و 14 ميليون مشترك ايرانسل حدود 85 ميليون پيامك فرستادند كه بر پایه برآوردها حدود 5 ميليون پيامك نيز از سوي مشتركان دیگر اپراتورها فرستاده شد.

اين پيامك‌ها در كل با رشد تقريبي 30 درصدي بیشتر توسط خود مشتركان فرستاده شده است و بر پایه اعلام منابع آگاه در اين دوره از انتخابات، پيامك‌هاي سازمان‌يافته نقش چنداني در اطلاع‌رساني نداشت.

گفتني است، پيامك‌هاي تبليغاتي در كشور، هم‌اکنون توسط سه شركت خصوصي طرف قرارداد با همراه اول ارسال مي‌شود كه بنا بر اعلام يكي از اين شركت‌ها در اين دوره درآمد چنداني از پيامك‌هاي تبليغات رياست‌جمهوري نصيب ايشان نشده است.

هم‌اكنون نزديك به پنجاه ميليون مشترك تلفن همراه در كشور هستند كه از دو اپراتور سراسري و سه اپراتور استاني خدمات دريافت مي‌كنند و در همه روزهاي تبليغات، اين اپراتورها خدمات سيگنالينگ خوبي به مشتريان ارایه كردند؛ اين خدمات كه بيشتر مربوط به فرستادن و دريافت پيام كوتاه است، توانست نقش بسزايي در اطلاع‌رساني داشته باشد. همچنين بر پایه گزارش پیشین «جام‌جم»، درآمد روزانه اپراتورها از فرستادن اين پيامك‌ها، به حدود دو ميليارد تومان در روز رسيد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟