صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

استقبال پاکستان از به نتیجه رسیدن مذاکرات

مشاور امنیت ملی پاکستان از حصول توافق هسته‌ای میان ایران و گروه 1+5 استقبال کرد.
کد خبر: ۵۱۷۱۵۵
| |
8903 بازدید

مشاور امنیت ملی پاکستان از حصول توافق هسته‌ای میان ایران و گروه 1+5 استقبال کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، سرتاج عزیز، مشاور امنیت ملی پاکستان روز سه‌شنبه پس از حصول توافق هسته‌ای میان ایران و گروه 1+5 از این توافق استقبال کرد و گفت: پاکستان امیدوار است که توافق بر سر برنامه هسته‌ای ایران به تکمیل خط لوله گاز میان دو کشور منجر شود.

بر اساس این گزارش واشنگتن سال‌هاست که مانع از واردات گاز طبیعی از تهران به پاکستان می‌شود. این در حالی که پاکستان به این خط لوله برای پشتیبانی از شبکه برقی خود نیاز دارد.

یک تحلیل‌گر نظامی پاکستانی پس از حصول توافق هسته‌ای به آسوشیتدپرس گفت: من فکر می‌کنم که واشنگتن بعد از این توافق از مخالفت با پروژه خط لوله گاز ایران – پاکستان دست بردارد.

به گزارش ایسنا، مذاکرات هسته‌ای میان ایران و گروه 1+5 روز سه‌شنبه پس از 18 روز رایزنی‌های بی‌وقفه در وین، به پایان رسید. قرار است تا دقایقی دیگر نشست جامع ایران،‌گروه 1+5 و اتحادیه اروپا در مقر اروپایی سازمان ملل برگزار شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟