سه کشته و زخمی در تیراندازی‌های بالتیمور

در تیراندازی‌های شهر بالتیمور واقع در ایالت مریلند آمریکا یک نفر کشته و دو نفر مجروح شدند.
کد خبر: ۵۱۶۶۶۹
| |
2743 بازدید
در تیراندازی‌های شهر بالتیمور واقع در ایالت مریلند آمریکا یک نفر کشته و دو نفر مجروح شدند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان  به نقل از پرس تی وی، پلیس شهر «بالتیمور،» مرکز ایالت مریلند آمریکا، یک مرد 40 ساله را که هدف چندین گلوله قرار گرفته بود به بیمارستان انتقال داد اما وی به علت شدت جراحات وارده فوت شد. یک زن 48 ساله و یک مرد 25 ساله نیز ساعات ابتدایی شنبه (دیروز) در تیراندازی‌های جداگانه‌ای مجروح و به بیمارستان منتقل شدند. پلیس از اعلام اسامی این دو نفر خودداری کرده است.

طبق گزارش آسوشیتد پرس، پس از کاهش جرایم خشونت‌آمیز در سال‌های گذشته، شهرهای بزرگ آمریکا در سال جاری میلادی (2015) دوباره شاهد افزایش آمار قتل و کشتار هستند.

پلیس بالتیمور از زمان قتل «فردی گری،» جوان سیاهپوست 25 ساله، بوسیله چند افسرسفیدپوست، تلاش کرده است خشونت فزاینده در این شهر را تحت کنترل درآورد. فردی گری 12 آوریل (23 فروردین) در خودروی ون مورد ضرب و شتم شدید چند افسر پلیس سفیدپوست  قرار گرفت. وی در 19 آوریل ( 30 فروردین) به دلیل آسیب دیدگی شدید در ناحیه ستون فقرات جان خود را از دست داد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی