در گفتگو با اسکای اسپورت ایتالیا
برتولاچی: میلان باید فصل خوبی داشته باشد
آندره آ برتولاچی، هفته گذشته با رقم 20 میلیون یورو از جنووا به آث میلان پیوست و به چهارمین هافبک گرانقیمت تاریخ این تیم بدل شد.
به گزارش "ورزش سه"، برتولاچی پس از روی کاستا، رونالدینیو و سیدورف، چهارمین هافبک گرانقیمت تاریخ میلان محسوب می شود. او که در جنووا بازی های درخشانی از خود ارائه داده بود، با نظر مثبت سینیشا میهایلوویچ، سرمربی جدید میلان، راهی سن سیرو شد.
برتولاچی امروز برای اولین بار در تمرینات پیش فصل میلان حضور یافت و به خبرنگار اسکای اسپورت گفت:" مشتاقم هرچه سریعتر کارم در میلان را شروع کنم؛عملکرد خوبی داشته باشم و از این حضور نیز لذت ببرم. ما باید فصل حوبی داشته باشیم و فکر می کنم شانس این مهم را خواهیم داشت.
با سرمربی صحبت کرده ام و او هم تاکید داشت که میلان فصل خوبی در انتظارش است. انگیزه بسیار بالایی برای درخشش در میلان دارم"
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟



