صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ایران، نایب قهرمان جهان را به زانو در آورد

تیم ملی فوتبال ساحلی کشورمان در نخستین دیدار خود در جام‌جهانی ۲۰۱۵ برابر تیم اسپانیا به پیروزی رسید.
کد خبر: ۵۱۵۹۶۳
| |
17445 بازدید

تیم ملی فوتبال ساحلی کشورمان در نخستین دیدار خود در جام‌جهانی ۲۰۱۵ برابر تیم اسپانیا به پیروزی رسید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در روز دوم از رقابت‌های جام‌جهانی فوتبال ساحلی از ساعت 16:30 امروز (جمعه به وقت تهران) تیم ملی کشورمان در ورزشگاه اسپینیو به مصاف اسپانیا نایب قهرمان جهان رفت و به پیروزی ارزشمند 6 بر 5 دست یافت.

در این مسابقه که از گروه C برگزار شد، فرید بلوک‌باشی (2 و 15)، مسلم مسیگر (5)، محمد مختاری (18 و 36) و ازگوئل بازیکن حریف (34) برای ایران موفق به گلزنی شدند. برای اسپانیا نیز آنتونیو سه بار و نیکو و لورنچ هر کدام یک‌بار گلزنی کردند.

این نتیجه در حالی رقم خورد که مصطفی کیانی در دقیقه 13 با دریافت کارت زرد دوم از داور اروگوئه‌ای اخراج شد. در این بازی مسیگر و آنتونیو نیز از داور کارت زرد دریافت کردند.

تیم کشورمان که با تیم‌های برزیل، مکزیک و اسپانیا هم‌گروه است، در دومین دیدار خود فردا (یکشنبه) به مصاف برزیل خواهد رفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟