صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ایران برای شکستن طلسم 38 ساله به سئول می رود

کد خبر: ۵۱۵۷۹
| |
3790 بازدید

تیم ملی ایران در آخرین بازی خود در مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 چهارشنبه آینده در سئول میهمان کره جنوبی خواهد بود که نتیجه این بازی برای ایران بسیار تعیین کننده خواهد بود.

به گزارش گل؛ ایران تاکنون 4 بار در سئول با کره جنوبی بازی کرده است که یک برد، یک تساوی و دو باخت بدست اورده است.

آخرین پیروزی ایران در سئول مقابل کره جنوبی در سال 1350 در یک بازی دوستانه رقم خورده است و در دو بازی اخر ایران در سئول موفق به شکست کره جنوبی نشده است.

ایران در صورت شکست باید از جام جهانی خداحافظی کند، اما با تساوی یا برد امیدهای خود را برای راهیابی به جام جهانی حفظ خواهد کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟