صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

امتناع هیتسفلد از مربیگری گوانگژو بخاطر نوه‌اش

کد خبر: ۵۱۵۱۵۹
| |
1388 بازدید
سرمربی سابق بایرن مونیخ به دلایل خانوادگی پیشنهاد وسوسه‌انگیز یک باشگاه چینی را رد کرد.

به گزارش "ورزش سه"، روزنامه سوئیسی "بلیک" ضمن انتشار اخباری مبنی بر ارائه یک پیشنهاد وسوسه‌انگیز مربیگری به اوتمار هیتسفلد از سوی باشگاه گوانگژو إورگرانده، از این مربی سوئیسی درمورد صحت و سقم این خبر سوال کرد. 

هیتسفلد پاسخ داد:" بله؛ درست است. حتی می‌توانستم آنجا در طول یک سال و نیم دستمزدی بالاتر از هفت سال کار در بایرن مونیخ دریافت کنم. ولی حالا با 66 سال سن در زندگی‌ام مسائل دیگری حائز اهمیت هستند، از جمله سلامتی و بودن در کنار خانواده. من سپتامبر سال جاری برای نخستین بار صاحب نوه می‌شوم و یک دوران بسیار شیرین و زیبا پیش روی من و همسرم قرار دارد."
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟