صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نامه کروبی به اژه ای، تائب و احمدی‏مقدم

کد خبر: ۵۱۴۸۷
| |
32989 بازدید

حجت الاسلام مهدی کروبی نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نامه ای سرگشاده خطاب به وزیر اطلاعات، فرمانده نیروی مقاومت بسیج و فرمانده ناجا آورده است:

بسم‌الله الرحمن الرحيم

آقايان
حجت‌الاسلام والمسلمين غلامحسين محسني‌اژه‌اي
وزير محترم اطلاعات
حجت‌الاسلام حسين تائب
فرمانده محترم نيروي مقاومت بسيج
سردار اسماعيل احمدي‌مقدم
فرمانده محترم نيروي انتظامي جمهوري اسلامي
با سلام و آرزوي توفيق

همان‌طور كه از شواهد امر پيداست با رقابت‌هاي گسترده‌اي كه ميان چهار نامزد انتخابات رياست‌جمهوري برپاست بزودي ناظر مشاركت گسترده ملت در انتخابات 22 خرداد 88 خواهيم بود. در اين ميان نقش نهادهاي امنيتي نظام در برقراري امنيت انتخابات مبهم و سرنوشت‌ساز است. هر سه نهاد تحت اشراف شما در معرض اتهاماتي قرار دارند كه اگر از آنها پرهيز كنيد به اميد خداوند متعال انتخاباتي آزاد خواهيم داشت يا حداقل اين نهادها از اتهام دخالت در انتخابات تبرئه مي‌شوند. مشي درست در انتخابات روز جمعه تأسي به روش رهبري است كه بي‌طرفي كامل حكومت را ايجاب مي‌كند.

اما متاسفانه اخبار نگران‌كننده‌اي از احتمال دخالت‌هاي سازمان‌يافته يا نظارت‌هاي مداخله‌جويانه در انتخابات به گوش مي‌رسد كه اينجانب را به شدت نگران مي‌كند. نظرسازي‌هاي نادرست از سوي نهادها و رسانه‌هاي دولتي آتش تهيه اين دخالت‌ها را فراهم كرده‌اند. آنها با انتشار اخبار جعلي از قبيل آراي اندك برخي نامزدها يا شايعه كناره‌گيري، انصراف و حتي سكته آنان قصد مي‌كنند حاميان نامزدها را دلسرد كنند. در عين حال از نوع نظارت بر صندوق‌ها و صيانت از آرا هم نگراني عميقي وجود دارد. در واقع اخبار فعلي به گونه‌اي طراحي شده‌اند كه نتايج آرا با هر تغيير و تحولي براي مردم غيرعادي و غيرمنتظره نباشد. همچنين متاسفانه برخي نامزدها هم با مباح اعلام كردن ورود بخش‌هايي از بسيج در انتخابات پس از اجتهاد فرمانده محترم سپاه پاسداران عملا بر اين بدعت مهر تاييد گذاشته‌اند كه نگراني‌ها را دوچندان مي‌كند.

اينجانب بار ديگر اعلام مي‌كنم كه در شامگاه 22 خرداد 88هرگز اشتباه 4 سال قبل را تكرار نمي‌كنم و تا صبح بيدار مي‌مانم و ساعت يازده صبح روز شنبه 23 خرداد 88 در كنفرانس خبري نتايج رايزني‌ها و بررسي‌ها را به صورت شفاف به مردم اعلام مي‌كنم و البته نتيجه انتخابات آزاد و سالم و به دور از شايعه و دروغ و دخالت را صريح و روشن خواهم پذيرفت و در غير اين صورت هم صادقانه با نظام و مردم سخن خواهم گفت و ذره‌اي پرده‌پوشي نخواهم كرد. نتيجه انتخابات مهم نيست آنچه مهم است روش برگزاري انتخابات است. من با شما اتمام حجت مي‌كنم تا حجتي براي دنيا و آخرت خود داشته باشم.


با احترام
مهدي كروبي
20 خرداد 88

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟