صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

امروز تهران خنک می‌شود

کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه تهران امروز ۳ درجه خنک‌تر شده است، از تداوم پدیده گرد و غبار در کشورمان خبر داد و گفت: امشب در استان‌های شمالی و زاگرس مرکزی باران می‌بارد.
کد خبر: ۵۱۴۵۸۰
| |
6852 بازدید
|
۱

کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه تهران امروز ۳ درجه خنک‌تر شده است، از تداوم پدیده گرد و غبار در کشورمان خبر داد و گفت: امشب در استان‌های شمالی و زاگرس مرکزی باران می‌بارد.

فریبا گودرزی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس،‌ در تشریح آخرین وضعیت آب و هوای کشور گفت: امروز و فردا بارش پراکنده در استان‌های مازندران، گلستان، خراسان شمالی، نیمه شمالی خراسان رضوی، لرستان، همدان و چهار محال و بختیاری رخ خواهد داد.

کارشناس سازمان هواشناسی افزود: امشب برای شرق، جنوب شرقی به ویژه منطقه زابل و جنوب غربی کشور و جنوب سمنان وزش باد و بروز پدیده گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: امشب نیز قم، شمال اصفهان،‌جنوب تهران و مرکزی غبارآلود می‌شوند.

گودرزی آسمان امروز تهران را صاف تا نیمه ابری توصیف کرد و گفت: شهرهای جنوبی تهران شاهد غبار خواهند بود. همچنین دمای امروز تهران با 3 درجه کاهش نسبت به روز گذشته به 37 درجه سانتیگراد می‌رسد.

کارشناس سازمان هواشناسی بیان داشت: اردبیل با دمای 14 و اهواز با دمای 48 به ترتیب خنک‌ترین و گرمترین مراکز استانی کشور هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
احمدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۴
گرمای شدید جنوب در عسلویه کارگران صنعت را افسرده کرده است لطفا اینجا روانشناس و روانپزشک نداریم هوای شرجی و کار در صنعت و مشکلات کارگری همه دست به دست هم داد ه اند حتی دوستم مشکل روحی و روانی پیدا کرده
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...