بایرن مونیخ با پیشنهاد ۵۰ میلیون یورویی به دنبال دی‌ماریا

سران باشگاه بایرن مونیخ با پیشنهادی جدید به دنبال جذب هافبک ۲۷ ساله شیاطین سرخ هستند.
کد خبر: ۵۱۴۳۹۳
| |
2564 بازدید

به گزارش  تسنیم، با وجود اینکه پپ گواردیولا در تازه‌ترین اظهارنظر خود به صراحت به خبرنگاران گفت که تمایلی به جذب آنخل دی‌ماریا ندارد، اما حالا خبر می‌رسد که باشگاه بایرن مونیخ به شدت به دنبال به خدمت گرفتن هافبک آرژانتینی شیاطین سرخ است.

نشریه «بیلد» آلمان گزارش داد، مسئولان باشگاه بایرن مونیخ خود را آماده ارائه پیشنهادی ۵۰ میلیون یورویی به شیاطین سرخ برای متقاعد کردن آنها جهت جدایی آنخل دی‌ماریا از این تیم در فصل نقل‌وانتقالات تابستانی ۲۰۱۵ هستند.

در ادامه این گزارش آمده است که پپ گواردیولا اعتقاد دارد هافبک پیشین رئال مادرید می‌تواند جایگزین خوبی برای آرین روبن در سال‌های پیش‌رو باشد. این در حالی است که شیاطین سرخ پیش از این پیشنهاد بایرن مونیخ برای معاوضه دی‌ماریا با باستین شواین‌اشتایگر به علاوه رقم پیشنهادی باواریایی‌ها را رده کرده‌اند.

آنخل دی‌ماریا که در ماه آگوست سال گذشته در ازای ۸۲ میلیون یورو از رئال مادرید به منچستریونایتد پیوست، باشگاه پاری‌سن‌ژرمن را هم خواهان خود می‌بیند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت