صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مرد شیشه‌ای سر دختر۳ساله‌اش را به آهن کوبید

پس از مصرف شیشه نمی‌دانم چگونه این اتفاق رخ داد که سر فاطمه را محکم به آهنی که در کوچه بود کوبیدم و زمانی که به خودم آمدم در بیمارستان جلوی جسد دخترم قرار گرفته بودم.
کد خبر: ۵۱۴۰۱۸
| |
8114 بازدید
|
۵

ساعت 4 عصر شنبه گذشته در پی تماس تلفنی مردی به نام «قدرت» با اورژانس آبادان مبنی بر اینکه دختربچه سه ساله‌اش به نام «فاطمه» را با خودرویش زیر گرفته، تیم پزشکی سریع وارد عمل شد و فاطمه کوچولو برای مداوا به بیمارستان 17 شهریور آبادان انتقال یافت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، وقتی پزشکان به معاینه دختر کوچولو پرداختند، پی بردند که ضربه سختی به سر وی وارد شده که با ادعاهای پدر وی مبنی بر تصادف مغایرت دارد. با مرگ دختربچه روی تخت بیمارستان گزارش مرگ وی دراختیار پلیس قرار گرفت و این در حالی بود که مأموران انتظامات بیمارستان، پدر فاطمه کوچولو را در اختیار پاسگاه ابوشانک آبادان قرار دادند.

مأموران بلافاصله وارد عمل شده  و با پدری آشفته روبه‌رو شدند. وی در بازجویی‌های ویژه ادعا کرد چند سالی می‌شود در شهر بوشهر با دختر و همسرش زندگی می‌کند و با همسرش مشکلات و اختلافاتی داشته، صبح روزی که این اتفاق برای فاطمه افتاده پس از بحث کوتاهی با همسرش تصمیم گرفته همراه فاطمه به خانه پدرش در آبادان برود اما همسرش به او گفته «تعادل روانی نداری و حق بردن فاطمه را نداری» و او بدون توجه به حرف‌های وی سوار بر خودرویش شده و به آبادان آمده است.

این مرد گفت: پس از مصرف شیشه نمی‌دانم چگونه این اتفاق رخ داد که سر فاطمه را محکم به آهنی که در کوچه بود کوبیدم و زمانی که به خودم آمدم در بیمارستان جلوی جسد دخترم قرار گرفته بودم. در برابر این اعترافات تلخ مأموران به تحقیقات از همسایگان خانه پدری قدرت پرداختند و آنان نیز ادعا کردند صحنه قتل را دیده‌اند.

مادر فاطمه کوچولو که باور نمی‌کرد چنین حادثه‌ای رخ داده باشد نیز به پلیس گفت: چند وقتی بود که قدرت به خاطر مصرف شیشه همه ساعات روز را در توهم بود و چند بار قصد به قتل رساندن من را داشت. همان روزی که قدرت به سمت آبادان رفت، دلم شور فاطمه‌ام را می‌زد و نگران دخترم بودم، از این‌رو با خانواده همسرم تماس گرفتم که مراقب دخترم باشند، اما آنها به من گفتند فاطمه با خودروی پدرش تصادف کرده و در بیمارستان به سر می‌برد. با شنیدن این خبر سراسیمه خودم را به آبادان رساندم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۰
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۲
بیچاره مادر
بهروز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۲
ای خداااااا.... این شیشه چیه؟ اگه یه وسیله ست برای عذاب بندگانت تو رو به بزرگی و جلال و جبروتت قسم که عذاب وحشتناکیه. از زمین برش دار. روزی نیست اخبار وحشتناک این ماده مخوف تو رسانه ها منتشر نشه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۲
برادر و همسر خواهرم که معتاد نیستند و بسیار تحصیل کرده هم هستند مرتب فرزندانشان را کتک می زنند کودکان جرات نفس کشیدن ندارند همین طور خواهرم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۲
یه مجازات سخت و سنگین برای پدرانی که نام پدر را لکه دارکردند و فرزندان بی گناه خودرا می کشند درنظر بگیرید...فرزند هدیه ی خداست و هیچ پدر و مادری حق از بین بردن اورا ندارند...
unknown
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۲
یه نظری بدم، شاید احمقانه باشه.
مسئولان بیان یه ماده ی مخدر دیگه ای جایگزین شیشه بکنن. و قیمت شیشه رو خیلی بالا ببرن.
یه ماده مخدری که عوارض وحشتناک شیشه رو نداشته باشه .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟