صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش‌ و پرورش خبر داد:

تاریخ اعلام نتایج اعتراض به امتحانات نهایی

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش‌ و پرورش از اعلام نتایج اعتراضات دانش‌آموزان به امتحانات نهایی تا 15 تیر ماه خبر داد.
کد خبر: ۵۱۳۷۹۳
| |
4948 بازدید
رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش‌ و پرورش از اعلام نتایج اعتراضات دانش‌آموزان به امتحانات نهایی تا 15 تیر ماه خبر داد.

عبدالرسول عمادی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اعلام نتایج امتحانات نهایی طی چند روز گذشته و همچنین اتمام مهلت اعتراض دانش آموزان به نتایج اظهار کرد: اکنون اعتراضات در مرحله رسیدگی قرار دارد.

وی افزود: نتایج اعتراض به امتحانات نهایی تا پانزدهم تیرماه اعلام می‌ شود و از طریق سامانه امتحانات نهایی قابل رویت است.

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه امسال تحلیل نمرات امتحانات نهایی به صورت مقایسه‌ای برای نخستین بار در کشور انجام می‌شود گفت: بر این اساس وضعیت هر منطقه و میزان افت و خیز آنها مشخص و نتایج تحلیلی در اختیار برنامه‌ریزان کلان کشوری قرار می گیرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟