صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

داوداوغلو : ترکيه را وارد ماجراجويي نخواهيم کرد

کد خبر: ۵۱۳۶۰۲
| |
2281 بازدید
نخست وزیر ترکیه گفت : ترکیه را در سوریه وارد ماجراجویی نخواهیم کرد.

به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه ملیت چاپ ترکیه ، احمد داوداوغلو نخست وزیر ترکیه دیروز با اعلام این مطلب در نشست فراکسیون حزب حاکم عدالت و توسعه ترکیه در مجلس این کشور تاکید کرد ، هر کسی که قصد داشته باشد ما را در مقابل عمل انجام شده قرار دهد ، پاسخ لازم را به وی خواهیم داد.

نخست وزیر ترکیه با تاکید بر اینکه کشورش تحولات سوریه را از نزدیک دنبال می کند ، گفت :‌ ترکیه در برابر تحولات احتمالی در کنار مرزهای خود بی تفاوت نخواهد ماند. دولت ترکیه هم با رژیم سوریه و هم با داعش مخالفت کرد. ترکیه نخستین کشوری است که داعش را گروه تروریستی اعلام کرد اما برخی ها در پی آن هستند که نام ما را در کنار این گروه قرار دهند.

داوداوغلو گفت : ما با داعش ، القاعده و همه گروه های تروریستی مخالفیم.

نخست وزیر ترکیه گفت : موضع ترکیه در برابر کسانی که در پی تغییر بافت سیاسی و قومی در سوریه باشند ، کاملا شفاف است.

داوداوغلو گفت : ما تحولات سوریه را از نزدیک دنبال خواهیم کرد. ما خود را برای بدترین سناریوها در سوریه آماده کرده ایم اما برای جلوگیری از این مسئله ،‌ آماده ایم تا برخی تدابیر را اتخاذ کنیم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار