پیروز مناظره احمدی نژاد و رضایی کیست؟
به گزارش "تابناک" و به نقل از "ایفنا نیوز"، رضا طلايينيك، نماينده سابق مجلس شوراي اسلامي با بيان مطلب فوق اظهار داشت: تا قبل از اين مناظره احمدينژاد هيچگاه به واقعيتها يعني وجود ناكاميهاي فراوان در كنار برخي دستاوردها اعتراف نكرده بود.
وي افزود: رضايي با مناظره شفاف و كارشناسانه خود لزوم بازنگري در رفتارها و گزارشهاي دولت به مردم را به اثبات كرد و نخبگان و مردم با مناظره موفق و جدي رضايي به بخش قابل توجهي از حقايق اقتصادي و عمق مشكلات جامعه پي بردند.
رضا طلايينيك با اشاره به اين مساله كه در هر يك از مناظرههاي پيشين مولفهاي مطلوب نقض ميشد گفت: اين مناظره در نوع خود بهترين بود، چرا كه در اين مناظره با حفظ حريمهاي شرعي، قانوني اخلاقي و چالشهاي كارشناسي و شفاف و جدي انجام گرفت.
وي ادامه داد: در برخي از مناظرههاي قبلي يا حريم شرعي، قانوني و اخلاقي رعايت نميشد و يا شفافيت و جديت و جنبهاي كارشناسي ضعيف بود اما در آخرين مناظره بين دكتر رضايي و احمدينژاد با حفظ اين موازين ارزشمند شاهد يك مناظره واقعي بوديم.
وي افزود: دكتر رضايي به رغم تلاش زیرکانه احمدينژاد براي حاشيه روي و مختل كردن فرصت تنظيم شده برنامه، از اين ترفند سربلند و پيروز بيرون آمد.
طلايينيك تصريح كرد: يكي از عادتهاي احمدينژاد خارج كردن فضاي مناظره از بحثهاي اصلي و بردن مناظره به مسائل غيراصلي است كه دكتر رضايي در هدايت مناظره به سمت اصليترين مطالبات و مشكلات مردم و وضعيت اقتصاد و مديريت كشور و همچنين ارائه نقدي منصفانه و سازنده موفق بود.
وی افزود: رضايي با تاثيرگذاري برتر و برخورداري از منطق كارشناسي در مناظره با احمدينژاد و بيان نقدي شفاف از عملكرد دولت او در چارچوب شئونات ارزشي، قانوني و اخلاقي در ذهن تاريخي ملت ايران چهرهاي ماندگار شد.
وي ادامه داد: ملت ايران سه مناظره رضايي و به ويژه مناظر آخرش با احمدينژاد را در ذهن تاريخي خود به عنوان الگوي مناظره مطلوب حفظ خواهند كرد.
وي اظهار داشت: مناظره موفق رضايي با احمدينژاد در افزايش شديد آراء وي در روزهاي منتهي به انتخابات اثر گسترده خواهد گذاشت.


