صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛

مذاکره کنندگان با ایران عقب نشینی کرده‌اند

نخست وزیر رژیم صهیونیستی مذاکره کنندگان هسته ای با ایران را متهم کرد که به زمان «توافق بد» با ایران نزدیک شده اند.
کد خبر: ۵۱۳۰۸۴
| |
16557 بازدید
نخست وزیر رژیم صهیونیستی مذاکره کنندگان هسته ای با ایران را متهم کرد که به زمان «توافق بد» با ایران نزدیک شده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی سی سی تی وی، نخست وزیر رژیم صهیونیستی مذاکره کنندگان هسته ای با ایران را متهم کرد که به زمان «توافق بد» با ایران نزدیک شده اند.

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در آستانه ۳۰ ژوئن، موعد مقرر برای رسیدن به توافق هسته ای کشورهای ۱+۵ با ایران گفت: در مقابل چشمانمان به وضوح می بینیم که مذاکره کنندگان با ایران با عبور از خط قرمزها در انظار عموم عقب نشینی کرده اند.

وی در آخرین تلاش های خود برای منحرف کردن مذاکرات هسته ای مدعی شد برای جلوگیری از دستیابی ایران به توان هسته ای هنوز فرصت باقی است و باید برای مقابله با توان ایران کاری کرد.
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات