صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
گری سیمور:

۱+۵ به دنبال‌بازرسی‌از سایت‌های‌نظامی‌است

مقام سابق دولت آمریکا می‌گوید گروه ۱+۵ خواستار بازرسی از هر مرکز مشکوک در ایران و مصاحبه با دانشمندان ایرانی است.
کد خبر: ۵۱۲۷۶۴
| |
4407 بازدید
مقام سابق دولت آمریکا می‌گوید گروه ۱+۵ خواستار بازرسی از هر مرکز مشکوک در ایران و مصاحبه با دانشمندان ایرانی است.

به گزارش تسنیم، گری سیمور، استاد دانشگاه بلفر، کارشناس امور بین الملل و هماهنگ کننده سابق آمریکا در امور کنترل تسلیحات و سلاح های کشتار جمعی در مصاحبه ای گفت 1+5 خواستار بازرسی از هر مرکز مشکوک در ایران و مصاحبه با دانشمندان ایرانی است.

سیمور گفت در توافق اتمی، پنج بعلاوه یک به دنبال ساز و کاری است که بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی بتوانند از هر سایت مشکوکی در ایران از جمله احتمالا سایت های نظامی و دیگر مراکز حساس بازرسی به عمل آورند.

وی گفت 1+5 همچنین خواهان این است که آژانس این امکان را داشته باشد که بتواند به عنوان بخشی از تحقیقات خود درباره سابقه فعالیت های تسلیحاتی ایران، با دانشمندان ایرانی مصاحبه کند. این موضوعی است که آیت الله خامنه ای، رهبر معظم ایران به صورت علنی آن را رد کرده است. این موضوع باید پیش از هرگونه توافقی، حل و فصل شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟