میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نمایشگاه عفاف و حجاب در برج میلاد برپا می‌شود

کد خبر: ۵۱۲۶۹۱
| |
3163 بازدید

نخستین نمایشگاه عفاف و حجاب برج میلاد تهران در طبقه دوم تجاری برج در شب‌های ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود.

 به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس، این نمایشگاه در  قالب 20 غرفه عفاف و حجاب شامل ارائه محصولات حوزه عفاف و حجاب چون چادر، شال و روسری و نیز مانتو خواهد بود.

این در حالی است که آثار ارائه شده در این نمایشگاه مورد تایید کارگروه ساماندهی مد و لباس قرار گرفته است و در نمایشگاه های پیشین عفاف و حجاب نیز به مخاطبان عرضه شده است.

در این نمایشگاه همچنین نمایشگاه تخصصی عفاف و حجاب نیز در بخش دیگری از سالن برای مخاطبان به نمایش در خواهد آمد.

این نمایشگاه به همت برج میلاد تهران و با همکاری کارگروه ساماندهی مد و لباس از 10 تا 26 تیرماه در طبقه دوم تجاری این برج،  برگزار می شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات