نفر دوم عملیات انتحاری در کویت دستگیر شد

راننده عامل انتحاری که روز جمعه خودش را در مسجد امام صادق(ع) کویت منفجر کرد، دستگیر شد.
کد خبر: ۵۱۲۵۰۲
| |
9378 بازدید

منابع رسانه‌ای خبر دادند که راننده عامل انتحاری که روز جمعه خودش را در مسجد امام صادق(ع) کویت منفجر کرد، دستگیر شد.

به گزارش فارس به نقل از العربیه، مقامات کویتی اعلام کردند که راننده خودرویی که عامل انتحاری سعودی با آن به محل مسجد امام صادق(ع) آمده است را دستگیر کرده‌اند.

در همین زمینه یک منبع آگاه در کویت به رویترز گفته که تعداد زیادی از افرادی که احتمال می‌رود در حمله روز جمعه دست داشته اند، توسط نیروهای امنیتی کویتی دستگیر شده‌اند.

روز جمعه یک سعودی تبار عضو داعش با منفجر کردن خود در میان نمازگزاران شیعه در مسجد امام صادق(ع) کویت منجر به کشته شدن 27 نفر و زخمی شدن 202 تن دیگر شد.


اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت