با موسسات متخلف برخورد قاطع شود
عضو هیات رئیسه مجلس، با انتقاد از رشد قارچ گونه موسسات مالی غیرمجاز در سایه غفلت مسئولان، گفت: دولت باید هر چه سریع تر با شناسایی و معرفی موسسات مالی غیرمجاز به قوه قضاییه نسبت به برچیدن بساط تخلف اقدام کنند.
سید شریف حسینی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با تاکید بر ضرورت برخورد جدی با موسسات مالی غیرمجاز، گفت: دولت باید هر چه سریع تر با شناسایی و معرفی موسسات مالی غیرمجاز به قوه قضاییه نسبت به برچیدن بساط تخلف اقدام کنند.
نماینده مردم اهواز و باوی در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه اعلام اظهار نظر از سوی برخی مسئولان در خصوص ناتوانی در برخورد با موسسات مالی غیرمجاز هیچ توجیه منطقی ندارد، افزود: چرا که در حال حاضر کوچک ترین تخلفات صورت گرفته از سوی مراجع ذی صلاح مورد رسیدگی و برخورد قرار می گیرند.
وی با تاکید بر اینکه موسسات مالی باید تحت نظارت بانک مرکزی باشند، تصریح دکرد: متاسفانه برخی از این موسسات مالی غیر مجاز عمری بیش از 15 سال دارند که این نشان از غفلت دراز مدت مسئولان دارد.
این نماینده مردم در مجلس نهم، ادامه داد: تخلفات برخی موسسات مالی برای مردم قابل قبول نیست از این رو دولت برای جلوگیری از متضرر شدن مردم و جهت اعتماد به این نوع موسسات باید بساط تخلف و اقدامات غیرقانونی در آن ها را برچیند.
وی با بیان اینکه وظیفه دولت مقابله با هر نوع تخلفی است، گفت: وزارت اقتصاد و بانک مرکزی باید پاسخگوی وجود چنین موسساتی با وجود تذکرات پی در پی باشند.
حسینی تاکید کرد: دولت باید با تشکیل کمیته ای منسجم نسبت به شناسایی و معرفی مراکز و موسسات مالی غیر مجاز به قوه قضاییه هر چه سریع تر اقدام کند.
حسینی با تاکید بر اینکه حرف های شعاری مانع از ادامه فعالیت موسسات مالی غیرمجاز نیست، تصریح کرد: در ابتدای کار لازم است بانک مرکزی تجدید نظری اساسی در مجوز تمامی موسسات مالی داشته باشد تا به این ترتیب متخلف از غیر آن مشخص شود.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، با اشاره به انجام برخی تخلفات از سوی بعضی بانک ها، گفت: دولت باید با هر نوع تخلفی برخورد قاطع داشته باشد.


