صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مذاکره تلفنی وزرای خارجه مصر و آمريکا

وزرای خارجه مصر و آمریکا در این تماس تلفنی برخی مسایل مهم منطقه ای و بین المللی مورد توجه دو کشور از جمله مبارزه با تروریسم و همکاری دو طرف در این زمینه، تحولات فلسطین، نشست اخیر کمیته ویژه وزرای خارجه عرب برای پیشبرد روند صلح و پایان اشغالگری اسرائیل، اوضاع داخلی لیبی و راههای حل سیاسی بحران این کشور و نیز مبارزه با گروههای تروریستی در لیبی را بررسی کردند.
کد خبر: ۵۱۱۴۷۴
| |
1576 بازدید
وزیران امور خارجه مصر و آمریکا روز سه شنبه در گفتگوی تلفنی تازه ترین تحولات منطقه غرب آسیا( خاورمیانه) و روابط دو جانبه را بررسی کردند.

وزارت امور خارجه مصر در بیانیه ای اعلام کرد سامح شکری و جان کری مقدمات برگزاری گفتگوهای راهبردی مصر و آمریکا را که قرار است روزهای 28 و 29 ژوئیه (7 و 8 مرداد) در قاهره برگزار شود، مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش خبرگزاری آلمان از قاهره، بدر عبد العاطی سخنگوی وزارت امور خارجه مصر اعلام کرد سامح شکری و جان کری زمنیه های تقویت هر چه بیشتر روابط و همکاری دو کشور در موضوعات مختلف سیاسی، اقتصادی، نظامی، امنیتی و فرهنگی را بررسی کردند.

عبد العاطی افزود وزرای خارجه مصر و آمریکا در این تماس تلفنی برخی مسایل مهم منطقه ای و بین المللی مورد توجه دو کشور از جمله مبارزه با تروریسم و همکاری دو طرف در این زمینه، تحولات فلسطین، نشست اخیر کمیته ویژه وزرای خارجه عرب برای پیشبرد روند صلح و پایان اشغالگری اسرائیل، اوضاع داخلی لیبی و راههای حل سیاسی بحران این کشور و نیز مبارزه با گروههای تروریستی در لیبی را بررسی کردند.

کمیته ویژه وزرای خارجه عرب برای حل مناقشه فلسطین شنبه گذشته به ریاست مصر و با حضور لوران فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه در قاهره برگزار شد.

بحران سوریه و نتایج دومین کنفرانس مخالفان سوریه در قاهره و تحولات عراق و یمن از دیگر موضوعات مورد بحث وزرای خارجه مصر و‌ آمریکا بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟