صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

همکاری آمریکا و چین در مذاکرات ایران

وزیر امور خارجه آمریکا می‌گوید چین و آمریکا به عنوان دو شریک همکاری قابل توجهی در مذاکرات هسته‌ای ایران داشتند.
کد خبر: ۵۱۱۴۴۵
| |
6083 بازدید
وزیر امور خارجه آمریکا می‌گوید چین و آمریکا به عنوان دو شریک همکاری قابل توجهی در مذاکرات هسته‌ای ایران داشتند.

به گزارش تسنیم، جان کری در هفتمین نشست سالیانه گفتگوهای راهبردی و اقتصادی آمریکا و چین و ششمین نشست مشورتی درباره تبادلات ملت با ملت در سال 2015 گفت: ما منتظر سفر رئیس جمهور چین به آمریکا در ماه سپتامبر هستیم و اعتماد دارم که وقتی روسای جمهوری آمریکا و چین با یکدیگر دیدار خواهند کرد، اگر بتوانیم طی ماههای آینده کارمان را به خوبی انجام دهیم در این صورت خواهیم توانست روابط دوجانبه ی آمریکا و چین را گسترش دهیم.

وزیر امور خارجه ی آمریکا افزود: ما طی یکسال گذشته گام های مثبتی برداشته ایم. این گام ها شامل یک اعلامیه تاریخی درباره ی تغییرات آب و هوایی است. همچنین تقویت اعتماد بین ارتش های آمریکا و چین دیگر اقدام یکسال گذشته است. ما تعاملات بین ارتش های آمریکا و چین را افزایش داده ایم، اعتبار روادیدهای صادر شده برای اتباع دو کشور را افزایش داده ایم.

جان کری در ادامه به نمونه ی دیگری از همکاری آمریکا و چین اشاره کرد و گفت: به عنوان شرکا همکاری قابل توجهی با یکدیگر در مذاکرات 1+5 درباره ایران داشته ایم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟