ممانعت از حضور رضایی در ورزشگاه قائمشهر
ممانعت از حضور محسن رضایی در ورزشگاه قائمشهر شمال نیوز: بر اساس دعوت بعمل آمده از سوی صاحب امتیاز باشگاه نساجی مازندارن از دکتر محسن رضایی ، جهت تماشای دیدار دو تیم فوتبال استیل آذین و نساجی مازندران در قائمشهر ایشان برای حضور در ورزشگاه شهید وطنی این شهر ابراز تمایل کرده بودند.
به گزارش شمال نیوز ، پس از انعکاس موضوع دیدار دکتر رضایی به شورای تامین استانداری جهت تامین امنیت ، فرماندار قائمشهر بر اساس یک سناریوی از پیش تعیین شده اطلاع دادند که در جلسه شورای تامین این شهر ، از حضور دکتر رضایی در ورزشگاه مخالفت به عمل آمده است.
مسئول ستاد دکتر رضایی در استان از طریق مسئول ستاد شهرستان خواهان یک نامه کتبی برای این مخالفت شدند ولی همزمان موضوع به آقای رضایی اطلاع داده شد که فرماندار تهدید کرده است در صورت آمدن دکتر رضایی ، قید بازی را خواهد زد و برگزاری آن را به وقت دیگری موکول خواهند نمود.
محسن رضایی با شنیدن چنین مسئله ای فرمودند به احترام مردم شریف و انقلابی قائمشهر و مازندران خواهان برگزار شدن مسابقه شده و حضور خویش را منتفی کردند.
فرماندار شهر که از دادن نامه برای این مسئله بنا به دلایلی امتناع می کردند مخالفت خود را که به جلسه شورای تامین نسبت داده بودند پس گرفته و حضور دکتر رضایی در مراسم را بلامانع اعلام کردند و این در حالی بود که در این فاصله دکتر رضایی قول دیگری به جلسه ای دیگر داده و با وجود آماده سازی مجدد مستقبلین علیرغم میل باطنی نتوانستند در مازندران حضور یابند.
حال سئوال این است که چرا فرماندار با اتخاذ چنین موضع خودسرانه ای مانع از حضور ایشان در این استان شدند. چه برنامه ای به مسئولان محترم تلقین شده است که هرگونه آثار تبلیغاتی دکتر رضایی را با عجله و شدت تمام از بین برده و آن را محو می نمایند.
لازم به یادآوری است که فرمانداری ساری در سفر قبلی سه بار پارچه نوشته های نصب شده را محو کرده ، ولی با سایر کاندیداها نه تنها کاری نداشتند ، بلکه تا مدت ها بعد از برگزاری مراسم نیز در این شهر آنها را تحمل می کرد.


