مادر کارلوس باکا: میخواستم نیمار را کتک بزنم

درگیری کارلوس باکا با نیمار در پایان بازی برزیل و کلمبیا، باعث بروز جنجال و حاشیه های فراوانی شد.
کد خبر: ۵۱۰۸۲۵
| |
4145 بازدید
به گزارش ورزش سه؛  نیمار پس از شکست تیمش مقابل کلمبیا به قدری عصبی شد که با داور بازی درگیری لفظی و با بازیکنان کلمبیا درگیری فیزیکی پیدا کرد. کارلوس باکا، مهاجم تیم ملی کلمبیا که برای باشگاه سویا بازی می کند، به دلیل این درگیری، با پیراهن پاره زمین را ترک کرد. 

او دو بازی و نیمار 4 بازی از همراهی تیمشان محروم شدند. مادر کارلوس باکا در همین رابطه به ال هرالدو گفت:" اگر در استادیوم بودم وارد زمین شده، کفش هایم را در می آوردم و با آنها نیمار را کتک می زدم. مطمئنم که زنان زیادی نیز مرا همراهی می کردند. احساس عصبانیت و درماندگی می کردم. دوست داشتم آنجا بودم و اجازه نمی دادم کسی به پسرم ضربه بزند؛ چون درگیری به نظر کاملا جدی بود. 
تاکنون چنین رفتاری از سوی پسرم در زمین فوتبال ندیده بودم و به همین دلیل از او نیز دلخور شدم. به خودش هم پیغام دادم که آرامتر باشد؛ چون نیازی به نشادن دادن چنین حرکاتی در زمین مسابقه ندارد."
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت