میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

گابریل در پرسپولیس نمی‌ماند

مدیر برنامه‌های گابریل گفت: این بازیکن در پرسپولیس نمی‌ماند، چرا که از دو تیم تبریزی پیشنهاد دارد.
کد خبر: ۵۱۰۷۶۸
| |
2967 بازدید

به گزارش فارس؛ مدیر برنامه های فرناندو گابریل بازیکن فصل گذشته پرسپولیس که امروز به این باشگاه رفته بود گفت: گابریل صد در صد در پرسپولیس باقی نمی‌ماند چرا که دو تیم گسترش فولاد و تراکتورسازی او را می‌خواهند.


وی ادامه داد: ما نامه‌ای برای پرداخت مطالبات این بازیکن به باشگاه پرسپولیس داده‌ایم و به آنها ۱۰ روز فرصت داده‌ایم تا این مطالبات پرداخت شود. قرارداد گابریل ۱۵۰ هزار دلار بود که ۱۲۷ هزار دلار آن باقی مانده و هر ماه دیرکرد این مبلغ ۳ درصد به آن اضافه خواهد کرد.

مدیربرنامه‌های گابریل در پایان اظهار داشت: با طاهری در خصوص پرداخت مطالبات گابریل حرف زدیم و اگر این مسئله رفع نشود نامه اعتراض آمیز خود را به کمیته انضباطی خواهیم داد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات