صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بومی‌های تراکتور، همچنان در بلاتکلیفی

کد خبر: ۵۱۰۶۱۳
| |
1734 بازدید
با شروع شدن کار مذاکره با بازیکنان برای فصل آینده، اما بازیکنان بومی این تیم همچنان در بلاتکلیفی به سر می‌برند.

به گزارش ایسنا، با شروع کار جدید نقل و انتقالات باشگاه تراکتورسازی، مسئولان این باشگاه مذاکره تلفنی با بازیکنان را برای فصل آینده آغاز کرده‌اند.

این درحالی است که بازیکنانی از جمله مهرداد بایرامی و احمد کامدار، با وجود داشتن چند پیشنهاد از سایر تیم‌ها، هنوز تماسی را از سوی باشگاه تراکتورسازی برای تمدید قرارداد دریافت نکرده‌اند.

مهرداد بایرامی در گفت‌وگویی کوتاه با خبرنگار ایسنا، در خصوص این موضوع اظهار کرد: هنوز هیچ خبری از باشگاه تراکتورسازی ندارم و فقط در مصاحبه آقای عباسی خواندم که در لیست تونی قرار دارم و می خواهند با من تمدید قرارداد کنند.

وی افزود: پنج، شش پیشنهاد بسیار خوب از سایر تیم‌ها دارم، ولی تاکید می‌کنم که در حال حاضر به هیچ تیمی جز تراکتورسازی فکر نمی‌کنم و هنوز مذاکره‌ای با سایر تیم‌ها نداشته‌ام.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟