صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عقب‌نشینی‌جبهه‌النصره از مقابل داعش

خبرها از عقب‌نشینی عناصر تروریستی "جبهه‌النصره" در مقابله با "داعش" حکایت دارند.
کد خبر: ۵۱۰۵۲۷
| |
11091 بازدید
خبرها از عقب‌نشینی عناصر تروریستی "جبهه‌النصره" در مقابله با "داعش" حکایت دارند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران  به نقل از "القدس العربی"؛ منابع کرد عراقی امروز گزارش دادند تعداد زیادی از عناصر تروریستی " جبهه النصره" از مقابله با گروه تروریستی داعش در ریف شمالی "حلب" عقب‌نشینی کردند.

فعالان مطبوعاتی ریف "حلب" در مصاحبه با خبرگزاری "باس نیوز"  اعلام کردند تعداد زیادی از عناصر تروریستی جبهه النصره از مناطق مختلف ریف حلب به ویژه منطقه "صوران" و "ام الحواش" عقب‌نشینی کردند که این اقدام آنان شک گروه های مبارزه با داعش را برانگیخته است.

این در حالی است که برخی اطلاعات موجود از همدستی "النصره" با "داعش" به منظور انتشار عناصر تروریستی داعش در مناطق تحت سیطره جبهه النصره حکایت دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟