صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ایران برنده نسبی مناقشه گازی با ترکیه

مدیر امور بین‌الملل شرکت ملی گاز با اشاره به اینکه ایران برنده نسبی مناقشه گازی با ترکیه است، گفت: ترکیه به اهدافش در مناقشه دوم گازی هم نمی‌رسد.
کد خبر: ۵۱۰۴۶۰
| |
3037 بازدید

مدیر امور بین‌الملل شرکت ملی گاز با اشاره به اینکه ایران برنده نسبی مناقشه گازی با ترکیه است، گفت: ترکیه به اهدافش در مناقشه دوم گازی هم نمی‌رسد.

عزیزالله رمضانی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به اینکه زمان اعلام نتیجه داوری بین مباحث گازی ایران و ترکیه هنوز مشخص نیست، گفت: به دلیل آنکه در دعوای گازی اول نتیجه داوری به نفع ایران اعلام شد شرایط برای اعلام نتیجه دوم نیز تاحد زیادی به نفع ایران خواهد بود و در واقع می توان گفت ایران برنده نسبی دعوای گازی با ترکیه خواهد بود.

عزیزالله رمضانی ادامه داد: پس از آنکه رسانه های مختلف خارجی اعلام کردند ایران منبع مطمئن تامین گاز است و نتیجه داوری گازی با ترکیه به نفع ایران تمام شده است این موضوع اثرات بسیار مثبتی را در سطح بین الملل برجای گذاشت و شاید یکی از دلایلی است که این روزها موجب شده تا شرکت های خارجی برای مذاکره گازی به ایران بیایند.

وی با تاکید براینکه در مناقشه دوم گازی ایران و ترکیه نیز به نظر می رسد شرایط به نفع ایران رقم خواهد خورد و ترکیه به اهدافش در مناقشه دوم نمی رسد.

مدیراموربین الملل شرکت ملی گاز ایران با اشاره به قرارداد جدید صاردات گاز به ترکیه گفت: مباحثی که این روزها در خصوص افزایش حجم گاز در ازای قیمت کمتر مطرح می شود ربطی به مناقشه گازی ایران و ترکیه ندارد و با اینکه مسئولان ارشد ترکیه اعلام کرده اند نیازی به گاز بیشتر ایران ندارند اما این را می دانند که ایران منبع مطمئن تامین انرژی است و می تواند بخش زیادی از گاز ترکیه را در کنار روسیه تامین کند.

رمضانی خاطرنشان کرد: ترکیه به دنبال این است که منافع خود را دنبال کند اما ایران نیز منافعی دارد که به دنبال رسیدن به آن خواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار