بهترین زمان برای زایمان زنان مبتلا به دیابت

کد خبر: ۵۱۰۴۵۹
|
۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۴ 20 June 2015
|
41146 بازدید
|
۳
رئیس بخش زنان و زایمان بیمارستان دکتر شریعتی گفت: زنان بارداری که انسولین مصرف می‌کنند باید از 32 هفتگی به بعد سونوگرافی و نوار قلب جنین انجام دهند و در صورت وجود پروتئین در ادرار لازم است از حدود 28 هفتگی به بعد تست‌های غربالگری را آغاز کنند.

به گزارش ایسنا، اشرف آل‌یاسین درباره دیابت بارداری و شرایط کنترل آن، زایمان اظهار داشت: افراد پرخطری مانند این شهروند گرامی باید از 32 هفتگی به بعد تست‌های سلامت جنین مانند سونوگرافی و نوار قلب جنین انجام دهند اما اگر علاوه بر دیابت دارای فشار خون بالا، وجود پروتئین در ادرار باشند و ته چشم آنها بر اثر دیابت مشکل پیدا کرده است باید از حدود 28 هفتگی به بعد تست‌های غربالگری را آغاز کنند.

وی افزود: همچنین در صورت بروز مشکل فرد باید حدود 34 هفتگی در بخش زنان و زایمان بستری شود تا مدام تحت نظر بوده و در صورت مشکل ختم حاملگی داده شود.

این جراح و متخصص زنان ادامه داد: اگر مشکلی وجود نداشته و دیابت با رژیم قابل کنترل باشد، فرد می‌تواند در 40 هفتگی زایمان کند، اما اگر دیابت با انسولین کنترل می‌شود باید حداکثر تا 38 هفتگی زایمان انجام شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: گاهی فشار خون فرد و آب دور جنین بالا است، این افراد از 34 هفتگی به بعد هر زمان لازم باشد باید زایمان کنند.

وی افزود: در مبتلایان به دیابت اگر وزن کودک زیر 4 کیلوگرم باشد و دیابت با رژیم کنترل شده است، فرد می‌تواند زایمان طبیعی داشته باشد.

مدیر گروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطر نشان کرد: اگر فرد انسولین مصرف می‌کند و جزو گروه‌های پرخطر است بهتر است با نظر پزشک سزارین شود تا سلامت او و جنین به خطر نیفتد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۳
Tin
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۳
سلام وقت بخیر ببخشید من باردارم ۳۵ هفته‌ام دیابتم با انسولین کنترله باید ۳۸ هفته زایمان کنم؟؟چون دوست دارم بچه ام ۱۴۰۰باشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۵
من ۳۸ هفته ام الان و قندم تحت کنترل هست. انسولین هم میگیرم. ولی میخوام پایان ۳۹ هفته زابمان کنم تا ۱۴۰۰ بشه. دکترم گفت اگر سونو و قند و نوار جنین مناسب باشه اشکالز نداره. بستگی به شرایط شما و بچا داره. ولز هفته ای ۲ بار NSTچک میکنم و سونوی بیوفیزیکال هر ۱۰ روز تو ماه آخر
محدثه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۰
سلام خسته نباشید من دیابت دارم و انسولین میزنم الان هفته٣٨ هستم و دکتر گفته باید تو این هفته زایمان کنم،آیا واقعا باید تو این هفته زایمان کنم و اگ تا هفته۴۰صبر کنم مشکلی پیش میاد؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت