صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

16کشته در حمله خمپاره‌ای به فلوجه

درحمله خمپاره ای تروریست های داعش به عامریه فلوجه درعراق 6 غیرنظامی کشته و10 تن دیگر زخمی شدند.
کد خبر: ۵۱۰۰۲۵
| |
3149 بازدید
درحمله خمپاره ای تروریست های داعش به عامریه فلوجه درعراق 6 غیرنظامی کشته و10 تن دیگر زخمی شدند.

به گزارش البغدادیه نیوز، عضو شورای بخش عامریه فلوجه روز پنجشنبه گفت: تروریست های داعش مناطق مختلف این بخش را با خمپاره هدف قرار دادند که دراین حمله 16 غیرنظامی کشته و مجروح شدند.

صباح العیساوی افزود: حال زخمی های این حمله وخیم اعلام شده و همه آن ها برای مداوا به بیمارستان منتقل شده اند.

وی گفت: این حمله خمپاره ای خسارت های مادی سنگینی را نیز به اماکن تجاری و منازل شهروندان وارد کرد و نیروهای امنیتی به منظور جلوگیری ازهرگونه حمله دیگر تدابیر شدید امنیتی به اجرا گذاشتند.

گروه تروریستی داعش در تهاجم گسترده سال 1393، بخش های زیادی از خاک عراق و سوریه را اشغال کرده و مرتکب جنایت های هولناکی شده است.

شماری از تروریست های خارجی از کشورهای گوناگون جهان با تکفیری های داعش در عراق و سوریه همکاری دارند و به همراه آنها و با حمایت تسلیحاتی و لجستیکی غربی ها علیه دولت های مرکزی در دمشق و بغداد می جنگند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟