صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شهر انار به کشور اضافه شد

بر اساس اين مصوبه، هيات وزيران با ايجاد شهرستان انار به مرکزيت شهر انار از ترکيب بخش انار در استان کرمان مشتمل بر دهستان‌هاي بياض و حسين‌آباد موافقت کرد.
کد خبر: ۵۰۹۶۴
| |
12831 بازدید

هيات وزيران بنا به پيشنهاد وزارت کشور با 3 تغيير و اصلاحات در تقسيمات کشوري استان‌هاي فارس و کرمان موافقت کرد که بر اساس آن شهر قطرويه در استان فارس و شهر انار در استان کرمان به نقشه تقسيمات کشوري افزوده خواهند شد.

به گزارش ايسنا به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني دولت، وزيران عضو کميسيون سياسي و دفاعي بنا به پيشنهاد وزارت کشور با تبديل روستاي قطرويه مرکز بخش قطرويه از توابع شهرستان نيريز در استان فارس به شهر موافقت کرد و همچنين دهستان شش پير، از بخش همايجان شهرستان سپيدان انتزاع و به بخش مرکزي همين شهرستان الحاق مي‌شود.

بر اساس اين مصوبه، هيات وزيران همچنين با ايجاد شهرستان انار به مرکزيت شهر انار از ترکيب بخش انار در استان کرمان مشتمل بر دهستان‌هاي بياض و حسين‌آباد موافقت کرد.

اين مصوبه از سوى پرويز داودي، معاون اول رئيس‌جمهور، به دستگاه‌هاى اجرايى ذى‌ربط ابلاغ شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟