برخورد فیزیکی استاد دانشگاه تهران با یک دانشجو

ظهر روز چهارشنبه،20 خردادماه، یکی از دانشجویان دانشکده ادبیات دانشگاه تهران، مورد برخورد فیزیکی یکی از اساتید این دانشکده قرار گرفته است.
کد خبر: ۵۰۸۳۰۷
| |
58791 بازدید
|
ظهر روز چهارشنبه،20 خردادماه، یکی از دانشجویان دانشکده ادبیات دانشگاه تهران، مورد برخورد فیزیکی یکی از اساتید این دانشکده قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشکده ادبیات دانشگاه تهران درمورد اتفاق رخ داده به ایسنا توضیح داد: جمعی از دانشجویان دانشکده زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران، طی هفته گذشته، درمورد مخدوش بودن صلاحیت یک استاد دانشیار گروه زبان و ادبیات فارسی این دانشکده درحال تدوین اعتراض نامه ای بودند که این استاد در ظهر روز چهارشنبه با یکی از امضا کنندگان این نامه فحاشی و برخورد فیزیکی کرده و محل را ترک می کند.

امین رمضانی ادامه داد: این جریان آنقدر سریع رخ داد که فرصتی برای رسیدن حراست و بررسی موضوع ایجاد نشد. شاهدان صحنه و دانشجویی که مورد برخورد فیزیکی قرار گرفته صورت جلسه ای از آنچه رخ داده را آماده کرده و به رییس دانشکده ارائه می کند و قرار است این موضوع از طریق رییس دانشکده پیگیری شود.

همچنین یکی از مسئولان اداره کل روابط عمومی دانشگاه تهران در گفت و گو با ایسنا با تایید این خبر، گفت: متاسفانه درگیری بین یکی از اعضای هیات علمی دانشکده ادبیات و یکی از دانشجوها رخ داده است و دانشگاه بر اساس گزارش هایی که دراین مورد ارائه شده دستور داده است موضوع در مراجع ذیربط بررسی شود.

وی درمورد اتفاق رخ داده نیز توضیح داد: بر اساس گزارش هایی که دراین مورد ارائه شده است، جمعی از دانشجویان نسبت به روش تدریس این استاد اعتراض داشته و درحال بیان اعتراضات خود در قالب یک اعتراض نامه بودند.در طی فرآیند تهیه این اعتراض نامه درگیری ای بین این استاد و یکی از دانشجویان رخ می‌دهد. البته بر اساس گفته های شاهدان عینی درگیری فیزیکی هم بین استاد و دانشجو رخ داده است.

این مسئول اداره کل روابط عمومی دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه دستور برای رسیدگی به این موضوع بسیار سریع صورت گرفته است، اظهارکرد: دانشگاه در مورد این موضوع و تبعاتش کوتاهی نمی کند و قول می دهد بدون کوچکترین اغماضی موضوع را بررسی کند تا حق کسی ضایع نشود.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۴۳
انتشار یافته: ۱۶
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۲
بعضی از اساتید به دانشجویان ظلم میکنند... اساتید دیگر هم به علت اینکه همکار آنها هستند هیچوقت پشت همدیگر را در برابر دانشجو خالی نمیکنند...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۲
در مملکتی که داشجو بخواهد به صلاحیت علمی و ارتقایی اش رسیدگی کند فاجعه است و همانند بجای پا با سر راه رفتن است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۲
كيفيت دانشگاه از استاد و دانشجو افت شديدي كرده. بويژه دانشجويان فاقد استانداردهاي رفتاري و علمي لازمند و بديهي است روز بروز شاهد رفتارهاي مشابه خواهيم بود. اگر استاد راهكاري براي حفظ حرمتش داشت كه با دانشجو برخورد فيزيكي نمي كرد. هيچ مكانيزمي براي حفظ حرمت وجود ندارد
ناشناس
|
Australia
|
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۲
من علمنی حرفا، قد صیرنی عبدا
ناشناس
|
United States
|
۱۸:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۲
احتمالن اولش مناظره بوده بعدش تبدیل شده به مشاعره فیزیکی
هموطن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۲
وضعیت دانشگاههای دیگه رو هم بررسی کنید از این دست کم نیستن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۲
یا اینکه استاد مورد برخورد فیزیکی دانشجو قرار گرفت؟ پیش داوری نکنید
كى بود كى بود من نبودم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۲
كار اساتيد به جايى رسيده كه يه دانشجو براشون خط ونشان ميكشه (شان استاد وشاگردى هم بيخيال)
هزاوه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۲
مسلم است اخرش استاد محکوم است ایا دانشگاه مادر مثل تهران سیستم ارزیابی ندارد که چند تا دانشجو بخواهند در مورد استاد با رتبه دانشیاری قضاوت کنند ' دانشجو باید دانش جو باشد اینها هنوز فکر میکنند دانش اموزند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۲
دانشیار شدن در گروه ادبیات کار راحتی نیست پس چطور صلاحیت تدریس وی را دانشجویان زیر سوال برده اند
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت