مظلومي: تمرينات مس را شروع نميكنم
سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: نمي توانم با 6 بازيكن تمرينات را آغاز كنم.
پرويز مظلومي در گفت و گو با فارس اظهار داشت: روز چهارشنبه جلسه خوبي در هيات مديره داشتيم تمامي جلسات خوب است. مشكلات مالي برطرف شده و خوشبختانه براي جذب بازيكنان جديد نيز پول به حساب باشگاه واريز شده است.
وي افزود: قرار بود از روز شنبه تمرينات تيم مس آغاز شود اما در حال حاضر امكان شروع تمرينات وجود ندارد و نمي توانم با 6 بازيكن تمرينات را آغاز كنم. باشگاه با 8 تا 10 بازيكن مذاكره كرده است اما هنوز با هيچ كدام به توافق نهايي نرسيده است. من هم تمرينات را با تيم كامل شروع مي كنم.
سرمربي مس تاكيد كرد: قرار است روز يكشنبه باشگاه تيم كامل را در اختيار من قرار دهد و من هم از همان روز كارم را آغاز مي كنم. در نقل و انتقالات تيم شركت نمي كنم و فقط فهرست بازيكنان مورد نظرم به باشگاه مي دهم. ما قرار است روز دوشنبه جشن صعود به آسيا را بگيريم اما در حال حاضر بازيكني در اختيار نداريم. با اين حال برهاني نژاد مدير عامل باشگاه در تلاش است كه مشكلات را بر طرف كند و تيم را تكميل كند. هر چند اكنون وضعيت باشگاه به دلخواه من نيست.


