صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شوهرم در طول روز با من تماس نمي‌گيرد

کد خبر: ۵۰۶۹۹۲
| |
5758 بازدید

زن جوان زماني كه ديد شوهرش در طول روز با وي تماس نمي‌گيرد، به دادگاه خانواده رفت و درخواست طلاق داد.

به گزارش آرمان، چندي پيش زن جواني با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق داد و درباره علت آن به قاضي گفت: آقاي قاضي من از صبح تا شب سر كار هستم و از شوهرم خبر ندارم. او هم در طول روز اصلا با من تماس نمي‌گيرد. هربار هم من به او زنگ مي‌زنم گوشي تلفنش را جواب نمي‌دهد.

 زن جوان ادامه داد: اوايل اين موضوع برايم كاملا بي‌اهميت و جزئي بود ولي حالا كم كم دارد تمام زندگي‌ام را تحت تاثير قرار مي‌دهد و مرا ناراحت مي‌كند. احساس مي‌كنم شوهرم نسبت به من بي‌اهميت است و برايش فرقي نمي‌كند كه من كجا هستم و چه كاري انجام مي‌دهم. حتي اگر تمام روز هم به خانه نروم يك‌بار تماس نمي‌گيرد و جوياي احوالم نمي‌شود.

 وي افزود: حتي وقتي سركار هم نيستم باز هم شوهرم با من تماس نمي‌گيرد. وقتي هم اعتراض مي‌كنم مي‌گويد بالاخره كه به خانه مي‌آيي چه لزومي دارد كه با تو تماس بگيرم. آقاي قاضي من تصور مي‌كنم شوهرم به من علاقه‌اي ندارد و برايش مهم نيستم براي همين تصميم به جدايي از اين مرد گرفتم. 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار