تيم فوتبال چين از عربستان شكست خورد
در يك ديدار دوستانه كه دقايقي پيش به پايان رسيد، تيم ملي فوتبال عربستان با نتيجه پر گل 4 بر يك تيم ملي چين را شكست داد.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، در اين ديدار دوستانه كه به ميزباني چين برگزار شد، عربستان در حالي به اين برد خيره كننده دست پيدا كرد كه اين هفته در مسابقات مقدماتي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي در منطقه آسيا استراحت خواهد كرد.
براي عربستان در اين ديدار دوستانه ياسر القحطاني در دقيقه 5، محمد نور در دقيقه 44، نايف حزازي در دقيقه 72 و السران در دقيقه 88 و از روي نقطه پنالتي گلزني كردند و تك گل چين را جيانگ نينگ در دقيقه 33 به ثمر رساند.
تيم ملي چين دوشنبه گذشته و در يك بازي دوستانه كه در شهر چينگ خوان دائو برگزار كرد با يك گل كه در دقيقه 45 نيمه اول توسط دائو لين به ثمر رساند، تيم ملي فوتبال ايران را در آستانه ديدار حساس مقابل كرهشمالي شكست داد.
همچنين عربستان در 2 بازي رفت و برگشت از گروه دوم مسابقات مقدماتي جام جهاني در آسيا موفق شد با يك برد و يك مساوي، 4 امتياز از تيم ملي ايران گرفته و با 10 امتياز در مكان سوم جدول قرار بگيرد. تيم ملي ايران با 6 امتياز در مكان چهارم اين گروه قرار دارد.
در اين گروه شنبه آينده تيم ملي فوتبال ايران به مصاف كرهشمالي ميرود و تيم ملي امارات در اين روز از كرهجنوبي پذيرايي ميكند. تيم ملي فوتبال عربستان در اين روز استراحت خواهد كرد.


