صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

خشم نتانیاهو از تصمیم شرکت فرانسوی برای قطع ارتباط با تل آویو

کد خبر: ۵۰۶۳۸۸
| |
1838 بازدید
خشم نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از تمایل یک شرکت فرانسوی برای قطع ارتباط تجاری خود با این رژیم و همزمانی این مسئله با موضوع تحریم رژیم صهیونیستی باعث واکنش مقامات ارشد پاریس شد. 

به گزارش «تابناک»، لورانس فابیوس، وزیر خارجه فرانسه درپی تصمیم یک شرکت تجاری برای قطع همکاری با رژیم صهیونیستی اعلام کرد که فرانسه با هرگونه تحریم اسرائیل مخالف است اما درعین حال تاکید کرد درصورتی که شرکت مخابراتی "اورنج" تصمیم به پایان همکاری خود با تل‌آویو را داشته باشد، در این موضوع آزاد است.

فابیوس در بیانیه‌ای گفت: هرچند تعریف استراتژی تجاری گروه "اورنج" به مدیریت این کشور مربوط است اما فرانسه با هرگونه تحریم اسرائیل مخالف است.

فرانسه همچنین در ماه ژوئن سال گذشته به سرمایه‌گذاران هشدار داده بود که سرمایه‌گذاری در شهرک‌های اسرائیلی دارای ریسک‌های حقوقی است و با این اقدام نگرانی‌ها در داخل اسرائیل را تشدید کرد.

استفان ریچاردز، مدیرعامل شرکت "اورنج" هفته گذشته اعلام کرد که این شرکت فرانسوی به دنبال خروج برند "اورنج" از سرزمین‌های اشغالی در "فردا صبح" است اما حرکت عجولانه این شرکت را در معرض ریسک حقوقی و مجازاتهای مالی قرار خواهد داد.

هرچند مقامات رژیم صهیونیستی این شرکت را به پیوستن به جنبش تحریم اسرائیل متهم کرده‌اند اما مدیران شرکت این اقدام را صرفا یک تصمیم تجاری و نه سیاسی می‌دانند.

با توجه به اینکه دولت فرانسه 25 درصد از سهام این شرکت را در اختیار دارد نتانیاهو از پاریس خواست که این اقدام شرکت " اورنج" را محکوم کند.


تسنیم
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...