صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
در گفت‌وگوی ویژه خبری:

«نگذاشتند كار كنيم»، یعنی اهانت به مردم

رضايي با اشاره به اهميت شركت قوميت‌هاي گوناگون در امور كشور گفت: اقوام يك سرمايه براي جامعه به شمار می‌روند و من تلاش مي‌كنم به قانون اساسي درباره آنها عمل كرده و از آنها در امور كشور كمك بخواهم.
کد خبر: ۵۰۴۷۸
| |
13230 بازدید

دکتر محسن رضایی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری، راهبردها و برنامه‌های خود را در حوزه‌های گوناگون، ارایه کرد.

كانديداي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، با بيان اينكه عدالت سياسي مقدم بر عدالت اقتصادي است، اظهار داشت: اگر نتوانيم در قالب عدالت سياسي افراد را سر جاي خودشان به كار گيريم، قادر به تحقق عدالت اقتصادي در جامعه‌مان نيستيم.

به گزارش فارس، محسن رضايي، كانديداي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري در برنامه گفت‌وگوي ويژه خبري از شبكه 2 سيما اظهار داشت: بايد از افتخارات ملي‌مان با همه توان دفاع كرده و نسبت به كمبودها و كاستي‌ها به هيچ وجه كوتاه نياييم و در برابر فقر، بيكاري و تورم مسئولانه برخورد كنیم. نمي‌شود كانديداها تنها با مردم همدردي كنند، بلكه مديريت توانمند باید در كنار هم‌دردي با مردم، برنامه عالمانه و توانايي در اجراي روش‌ها و فرايندها را نيز در خود تقويت كند.

وي افزود: اگر كسي بگوید، در يك دوره چهار یا هشت ساله نگذاشتند كار كنيم، اين اهانت به مردم است، چرا كه فردي كه اين نكته را بيان مي‌كند، بايد بگوييد كه چه هنگامی اين موضوع را فهميده و چگونه متوجه اين موضوع شده و چرا کاري نكرده است. من در صورت رأي ملت ايران، فرهنگ عذرخواهي را در دولت ايجاد مي‌كنم و اگر نارسايي ببينم، خودمان بر عهده مي‌گيريم و با جلوگيري از سياه‌نمايي‌ها پاسخگويي به رسانه‌ها، مردم و مجلس را تقويت خواهم كرد و بايد بدانيم كه دولت مردمي اين نيست كه گداخانه درست كنيم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، با اشاره به شاخصه‌هاي مديريتي مدنظر خود اظهار داشت: مردم بايد محور اقتصاد باشند؛ در اقتصاد، نشانه‌های نگران‌كننده‌اي مي‌بينم كه بيكاري مزمن، هزينه‌‌هاي بالاي دولت، كسري بودجه و بهره‌وري پايين از علایم آن است و بحران‌ها را مي‌توان از راه سياست‌هاي مالي، پولي و ارزي مهار كرد و بايد ماشين اقتصاد كشور را از چاله بحران بیرون آورده و با ريل‌گذاري جديد در مسير محوريت مردم در آن به حركت درآورد.

رضايي خاطرنشان كرد: مزيت‌هايي چون تجارت، جهانگردي و ويژگي‌هاي ژئوپولتيكي مي‌تواند در كنار نفت و گاز محور توسعه هر چه بيشتر كشور باشد و ما بايد در مناسباتمان، منافع ملي‌مان را همواره مورد توجه قرار دهيم.

اين كانديداي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، الگوي مديريتي كشور را سنتي و نيازمند به تغيير عنوان كرد و گفت: ما با اين الگوي مديريتي به واسطه پايين‌ بودن كارآمدي، نمي‌توانيم گام‌هاي بلندی برداريم. هر دولتي بخواهد به صورت اتوبوسي و بر مبناي احساسات و عواطف، مديران را جابجا كند، قادر به پيشبرد كشور نيست و براي رفع مشكلات اين حوزه دولت ائتلافي بر مبناي بهره‌گيري از همه ظرفيت‌ها صرف‌نظر از گرايش‌ها در دولتمان در نظر گرفته شده تا بتوان بر ميزان فعاليت و كار و تلاش در كشور افزود.

رضايي برنامه‌هاي خود را داراي پشتوانه دوازده سال كار كارشناسي عنوان كرد و گفت: من بر این باورم، كسي كه در اين مملكت مسئول مي‌شود، اگر بگوید نگذاشتند، اين اهانت به مردم است و من به مردم اطمينان مي‌دهم كه برنامه‌هاي من با پشتوانه كارشناسي قابل اجراست و چون با مجلس و قوه قضاييه روابط صميمانه دارم، از قدرت تعامل با آنها بهره خواهم برد و با تيم اجرايي قدرتمند، همه ظرفيت‌هاي توانمند كشور را به كار مي‌گيرم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به ظرفيت‌هاي گسترده مديريتي در كشور ادامه داد: مي‌توان از شخصيتي مانند آقاي خاتمي كه داراي ظرفيت‌هاي بزرگ در حوزه سياست خارجي، از آقاي ‌هاشمي رفسنجاني به خاطر آگاهي از مشكلات در جهان و خليج فارس و همين‌ طور از آقاي ناطق نوري برای اشراف وي بر مسائل روسيه و آسياي مركزي بهره بگيريم، البته استفاده خوبي از سرمايه‌هايي نظير آقاي ولايتي و روحاني نمي‌شود كه مي‌توان بر مبناي تكيه بر عمل‌گرايي در دولت ائتلافي از همه اين ظرفيت‌ها در كشور بهره برد.

وي اضافه كرد: من سرباز ملت ايران هستم و هميشه از ميان خود مردم برخاستم و راه استفاده از منابع انساني متكي بر عملگرايي را خوب مي‌دانم و بر این باورم که عدالت در كشور ما، همواره با دو تفسير ماركسيستي و سرمايه‌داري صورت گرفته؛ عده‌اي از دوستان ما تفاسيري كه بكار مي‌برند که سازگاري با روحيه اسلامي ندارد.

كانديداي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري با بيان اينكه عدالت سياسي مقدم بر عدالت اقتصادي است، اظهار داشت: اگر نتوانيم در قالب عدالت سياسي افراد را سر جاي خودشان به كار گيريم، قادر به تحقق عدالت اقتصادي در جامعه‌مان نيستيم و شاهد آن خواهیم بود كه عدالت سياسي در جامعه‌مان كمرنگ شود و همه اقوام، نخبگان، زنان و حتي نسل‌هاي گوناگون را در مديريت كشور نمي‌بينيم. عدالت‌ اقتصادي يعني ايجاد فرصت‌هاي شغلي بر مبناي عدالت و فراهم كردن فضا براي مردم جهت رشد اقتصادي و قرار گرفتن در شرايط خوب و مطلوب و دستيابي به اين مهم‌ها، جز با انقلاب در حوزه اقتصادي امكان‌پذير نيست.

رضايي با بيان اينكه حساب ذخيره ارزي در كشور خوب رعايت نمي‌شود، گفت: در سال اول دولتم، صندوق توسعه ملي را تشكيل داده و حجم دولت را كاهش مي‌دهم.

وي خاطرنشان كرد: بايد درد و رنج مردم در دولت بازتاب داشته باشد و معتقدم دولت در چهار سال اخير، به خاطر دستپاچگي ناشي از تورم موضوع تعرفه را به درستي مديريت نكرد و واردات در كشور افزايش يافت، به گونه‌ای كه كشاورزي صدمه ديد و صنعت هم دچار مشكلاتي شد و اگر درآمد دولت به درآمد مردم وصل باشد، دولت بايد كوچكترين مشكل جامعه را پاسخگو باشد.

رضايي زمينه سرمايه‌گذاري خارجي در كشور را خوب توصيف كرد و گفت: ايران بهشت سرمايه‌گذاران خارجي است و من تضمين مي‌كنم، دست‌کم صد ميليارد دلار در چهار سال از خارج وارد كشور كنم كه اين همراه با ورود تكنولوژي به كشور نيز خواهد بود.

اين كانديداي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، موضوع يارانه‌ها را موضوعی جهاني خواند و گفت:‌ نخست بايد يك نظام درست براي يارانه‌ها تعريف كنيم و يارانه‌ها بايد به سمت توليد و مسائل ضروري مانند سلامت، مسكن، سوخت و كشاورزي برود كه با اين كار ما به جاي آنكه ميوه به مردم بدهيم، درخت ميوه به آنها خواهيم داد تا هميشه از ثمرات آن بهره‌مند شوند.

رضايي دو موضوع مهارت و مديريت را از شاخصه‌هاي اصلي سياست خارجي عنوان كرد و گفت: ديپلمات‌هاي ما بايد مهارت رويارويي با خارجي‌ها را داشته باشند و همچنين موضوعات بين‌المللي را تبديل به يك پروژه كرده و مديريت كنند.

وي اضافه كرد: در دولت من، مسأله فلسطين اولويت نخست خواهد بود و بدون آنكه به موضوعي مانند هولوكاست بپردازم، از مقاومت حمايت مي‌كنيم و از سازمان ملل مي‌خواهم هر چه سريعتر رفراندومي در فلسطين برگزار شود.

وي خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه ايراني‌ها در هيچ كدام از ترورهاي دنيا شركت ندارند، ولي غربي‌ها ايراني‌ها را تروريست مي‌دانند و اين به خاطر ضعف وزارت خارجه ماست.

رضايي خاطرنشان كرد: قبول دارم كه آمريكا با ما دشمني مي‌كند، ولي ما نيز توانايي بسیاري داريم و من حقوق بين‌الملل در ديپلماسي قوه قضائيه را تقويت مي‌كنم و بسياري از پول‌هاي كشور را كه در خارج است، به ايران برمي‌گردانم.

اين كانديداي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري درباره فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران نيز گفت: با كمك خارجي‌ها غني‌سازي را ادامه داده و كنسرسيوم پيشنهادي ايران را جدي گرفته و انجام مي‌دهم.
وي خاطرنشان كرد: كشورهاي منطقه و اروپايي‌ها مي‌توانند در انرژي هسته‌اي ايران سهم داشته باشند و حتي هيأت مديره مي‌تواند از كشورهاي خارجي تشكيل شود، اما از مديرعامل به پايين همه ايراني بوده و مركزيت آن نيز در داخل كشور خواهد بود.

رضايي گفت: بسته پيشنهادي درباره تغييرات ايران و آمريكا ارایه مي‌كنم كه با آن آمريكايي‌ها منفعل شوند.

فرمانده اسبق سپاه پاسداران همچنین درباره كم كردن خدمت سربازي نيز گفت:‌ من نيروهاي مسلح را خوب مي‌شناسم و كاري نمي‌كنم كه به آنها آسيب برسانم و مي‌‌توانم بزرگان كشور را قانع كنم كه خدمت سربازي كم شود.

رضايي با بيان اينكه كمبود نيروهاي مسلح را با تعريف سربازي به عنوان يك شغل تأمين مي‌كنم خاطرنشان كرد: اگر سربازي پس از پايان دوره خود مايل به ادامه كار بود، مانند يك شغل به سربازي ادامه داده و حقوق دريافت مي‌كند.

وي درباره موضوع بيكاري نيز گفت: شش ماه آخر تحصيل دانشجويان را تبديل به يك دوره فراگيري مهارت متناسب با رشته تحصيلي مي‌كنيم و به همه كارخانجات و بنگاه‌ها نيز مي‌گوييم اگر اين دانشجويان را بپذيريند تا 3 سال 50 درصد حقوق آنها را دولت پرداخت خواهد كرد.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام درباره موضوع آزادي نيز خاطرنشان كرد:‌ خود آزادي‌خواهان كمتر از مستبدان به اين موضوع ضربه نمي‌زنند، چرا كه به آزادي به عنوان يك كالاي لوكس نگاه كردند، ولي ما قانون شهروندي را با پانصد ماده آماده كرديم.

رضايي افزود: در مرحله نخست، نيروي انتظامي، قوه قضايي، وزارت ارشاد و وزارت اطلاعات را آموزش مي‌دهم و سپس به آموزش مردم مي‌پردازيم و در مرحله بعد، كميته نظارتي تخصصي تشكيل مي‌دهيم تا تخلفات را پيگيري كند و از اين راه، موضوع آزادي و حقوق شهروندي را براي مردم تعريف مي‌كنيم.

وي جوانان را فرشتگان نجات ملت دانست و گفت: من به اين موضوع يك اعتقاد برخاسته از تجربه دارم، چرا كه سالها در كنار آنها بوده‌ام.

رضايي افزود: من دو دولت ائتلافي و دولت در سايه تشكيل خواهم داد و با تجربه‌هاي در دولت سايه و جوانان در دولت ائتلافي عمل مي‌كنیم و دولت در سايه با رصد كردن عملكرد دولت ائتلافي به آنها كمك مي‌‌كند.
وي با اشاره به حقوق بانوان در كشور اظهار داشت: بايد زنان در بسياري از امور دخالت كنند، به ویژه در اماكني كه آزادي عمل داشته باشند.

اين كانديداي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، با بيان اينكه خانه‌داري به عنوان يك شغل تعريف شود، افزود: خانه‌داري يك موضوع بسيار مهم است و من براي بانوان خانه‌دار حقوق در نظر گرفته و احتمالا وزير خارجه ما يك زن خواهد بود.
رضايي با اشاره به اهميت شركت قوميت‌هاي گوناگون در امور كشور گفت: اقوام يك سرمايه براي جامعه به شمار می‌روند و من تلاش مي‌كنم به قانون اساسي درباره آنها عمل كرده و از آنها در امور كشور كمك بخواهم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۰ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۲
با سلام
دکتر خیلی خوب و با بدنامه نشون داد. امیدوارم در صورت انتخاب هم همین جوری ادامه بدهند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۰ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۲
نظرات اقای رضایی بسیارروشنگربود.احترام به بزرگتراوسرمایه های نظام یعنی این.استفاده ازسرمایه های ملی یعنی این .برنامه جامع ،کامل، متین ومستدل بود.بسیاری لذت بردن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۴ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۲
با اینکه دید خوبی نسبت به محسن رضائی ندارم و در انتخابات هم به ایشان رای نمی دهم اما از حق هم نمی گذزم.ایشان دید بسیار خوب و عملی در مورد اقتصاد ملی و دید بسیار بهتری در سیاست خارجی دارند. با توجه به شناختی که از احمدی نژاد دارم و می دانم از طرحهای محسن رضائی استفاده نمی کند از اقایان کروبی و میرحسین می خواهم حتما در مسائل حکومتی از نظرات کازشناسی محسن رضائی استفاده کنند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۸ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۲
با دیدن برنامه تلویزیونی دکتررضائی متوجه شدم تنها کاندیدائی که بر مشکلات اشراف دارد وبرنامه برای حل مشکلات دارد اوست . امیدوارم تمام افرادی که قصد دارند به جناح راست رای دهند دکتر رضائی را انتخاب کنند. از تمام حرفهای او خوشم امد وبر هر سخنش احترام می گذارم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۵ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۲
من تعصبی روی هیچ یک از کاندیداها ندارم ولی تا این لحظه تنها آقای رضایی را صادق و دارای برنامه دیدم. به این امید که ملت عزیز بدور از تعصبات و احساسات، سرنوشت خود را رقم بزنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۱ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۲
با این گفته ایشان که گفتن اینکه نگذاشتند کار کنیم اهانت به مردم است بسیار موافقم.
این جمله عموما یک دست آویز برای بسیاری از افراد بدون برنامه یا توان اجرایی قلمداد می شود.
البته ناگفته نماند که بخشی از مردم ما فراموش کرده اند که آنها هم در مقابل حکومت خود وظیفه ای دارند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۲ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۲
درود بر آقای رضایی با این سخنرانی بسیار تأثیر گذارشان. امیدوارم هر کسی رأی بیاورد از این نیروهای مخلص انقلاب استفاده زیاد کند. من طرفدار آقای موسوی هستم اما با سخنرانی ایشان کاملاً تحت تأثیر قرار گرفتم.
ناشناس
|
China
|
۲۰:۴۳ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۲
شما هیچ نظری را ببر خلاف رضایی منتشر نمی نید این هم روش اما آقای رضایی چطور سیاست خارجی آقای خاتمی را سیاست انفال مینامند و در عین حال برای رای جمع کردن می گویند ظرفیت بالای سیاست خارجی دارند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۰۹ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۲
واقعأ تیتر مناسبی داشت و متشکرم از جناب آقای رضائی که بدون هیچ هیاهوئی فقط و فقط به ابراز برنامه هاشون میپردازند.کاشکی ایشان 100 سال جلوتر از این می توانستند کاندید شوند.همه دچار جوگیری شده ایم واز روی لجبازی داریم کار میکنیم میخواهیم به احمدی نژاد یا موسوی یا کروبی رای دهیم. تاوان لااقل گوش سپردن به صحبتهای آقای رضائی رو سال ها بعد خواهیم داد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۷ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۲
به نظرم نظرات بسيار خوبي بود.اي كاش حضور مردم در انتخابات آگاهانه تر مي بود تا شاهد حضور شخصيت مفيدي همچون محسن رضايي در انتخابات باشيم. محسن رضايي به دور از هيجانات واقعا به پشتوانه چندين سال تحقيقات در مجمع واقعا نگاهي كارشناسانه و واقعي به شرايط كشور دارند.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟