صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

العامري: النجيفي موصل را به داعش تحويل داد

برکناری النجیفی ارتباطی به ورود نیروهای مردمی به استان نینوا ندارد، زیرا ما اهمیتی برای افرادی که در اینجا یا آنجا اظهارنظر می کنند قائل نیستیم و نیروهای مردمی برای ورود به هیچ بخشی از خاک عراق از کسی اجازه نمی گیرند.
کد خبر: ۵۰۴۴۲۵
| |
3350 بازدید
دبیر سازمان بدر عراق تاکید کرد اثیل النجیفی استاندار سابق نینوا، این استان و مرکز آن موصل را به داعش تحویل داد و باید برای عمل نکردن به وظایفش محاکمه شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری «الغدیر»، هادی العامری با اشاره به تصمیم پارلمان عراق در برکنار کردن اثیل النجیفی افزود: النجیفی کوتاهی جدی در عمل کردن به وظایفش داشت و باید محاکمه شود تا درس عبرتی برای کسانی باشد که در امانت خیانت می کنند.

وی خاطر نشان کرد: برکناری النجیفی ارتباطی به ورود نیروهای مردمی به استان نینوا ندارد، زیرا ما اهمیتی برای افرادی که در اینجا یا آنجا اظهارنظر می کنند قائل نیستیم و نیروهای مردمی برای ورود به هیچ بخشی از خاک عراق از کسی اجازه نمی گیرند.

هادی العامری از سوی دیگر گفت: عملیات لبیک یا حسین (ع) برای آزادسازی شهر الرمادی آغاز نشد، بلکه مقدمه آغاز عملیات آزادسازی این شهر است.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...