صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خشونت‌های جنسی ابزاری برای سرکوب در مصر

کاترین بوت مدیر اداره حقوق زنان در فدراسیون بین المللی حقوق بشر در گفتگو با این شبکه افزود: در این مدت خشونت های جنسی علیه زنان در مصر توسط عوامل دولتی شامل نیروهای امنیتی، نیروهای ارتشی، ماموران پلیس و ماموران سرویس ملی اطلاعات مصر صورت گرفته است.
کد خبر: ۵۰۱۹۸۴
| |
2112 بازدید
مسئول فدراسیون بین المللی حقوق بشر گفت از زمان به قدرت رسیدن مجدد حکومت نظامی در مصر در ژوئیه 2013 میلادی خشونت های جنسی در این کشور افزایش یافته است.

به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، کاترین بوت مدیر اداره حقوق زنان در فدراسیون بین المللی حقوق بشر در گفتگو با این شبکه افزود: در این مدت خشونت های جنسی علیه زنان در مصر توسط عوامل دولتی شامل نیروهای امنیتی، نیروهای ارتشی، ماموران پلیس و ماموران سرویس ملی اطلاعات مصر صورت گرفته است.

وی افزود: ما شماری از موارد خشونت های جنسی علیه زنان در مصر را مستند سازی کرده ایم و در این مستند سازی ها از اظهارات و شهادت قربانیان تعرض های جنسی استفاده شده است.

وی گفت: ما به این نتیجه رسیده ایم دولت نظامی مصر از تعرض های جنسی به عنوان ابزاری برای اقدامات سرکوبگرانه خود استفاده کرده است. در این مدت در واقع دولت نظامی مصر برای تحقیر افراد و خفه کردن صدای معترضان و اعمال قدرت خود، از خشونت های جنسی استفاده می کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟