صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

روشنفکران ترکيه حکم اعدام مرسي را محکوم کردند

در بخشی از بیانیه نویسندگان و روشنفکران ترکیه چنین آمده است:«ما به نمایندگی از ترکیه و مسلمانان جهان، تصمیمات خودسرانه ای که رژیم کودتایی السیسی در صدور حکم اعدام برای مرسی و حدود یکصد متهم دیگر گرفته است محکوم می کنیم.»
کد خبر: ۵۰۱۶۴۳
| |
1374 بازدید
شماری از روشنفکران و نویسندگان ترکیه با انتشار بیانیه ای، حکم اعدام محمد مرسی رئیس جمهوری برکنار شده مصر و حدود یکصد متهم دیگر را محکوم کردند.

به گزارش خبرگزاری آناتولی از آنکارا، در بخشی از بیانیه نویسندگان و روشنفکران ترکیه چنین آمده است:«ما به نمایندگی از ترکیه و مسلمانان جهان، تصمیمات خودسرانه ای که رژیم کودتایی السیسی در صدور حکم اعدام برای مرسی و حدود یکصد متهم دیگر گرفته است محکوم می کنیم.»

نویسندگان این بیانیه تصریح می کنند این تصمیم خودسرانه نه تنها علیه مرسی و دیگر متهمان است بلکه علیه مردم مصر و امت اسلامی است.

روشنفکران ترک در این بیانیه از سکوت آمریکا، کشورهای غربی و همچنین کشورهایی حامی رهبران ستمگر مصر، در قبال این تصمیم انتقاد کرده اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟