صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تظاهرات گسترده کردها علیه اردوغان

در آستانه انتخابات سراسری ترکیه، کردهای طرفدار حزب "دموکراتیک مردم" در چندین شهر این کشور در اعتراض به انفجارهای روز دوشنبه در مقرهای این حزب و نیز سیاست‌های حزب حاکم، دست به تظاهرات زدند.
کد خبر: ۵۰۱۶۱۶
| |
5426 بازدید

در آستانه انتخابات سراسری ترکیه، کردهای طرفدار حزب "دموکراتیک مردم" در چندین شهر این کشور در اعتراض به انفجارهای روز دوشنبه در مقرهای این حزب و نیز سیاست‌های حزب حاکم، دست به تظاهرات زدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبر ترک، طرفداران حزب دموکراتیک مردم ترکیه که از احزاب حامی کردها به شمار می‌رود راهپیمایی اعتراضی از محله "گالاتا سرای" تا میدان "تقسیم" در شهر استانبول تحت تدابیر شدید امنیتی برگزار کردند.

شرکت کنندگان در این تظاهرات شعارهایی در مخالفت با سیاست‌ها و مواضع حزب حاکم "عدالت و توسعه" سر دادند.

شرکت کنندگان همچنین پلاکاردهایی با مضمون "کسانی که به حال مرسی، (رئیس جمهوری برکنار شده مصر) می‌گریند، برای فرزندان ترک و کرد خود اشک نمی‌ریزند" و "ما راه خود را تا تحقق پیروزی در انتخابات عمومی ادامه خواهیم داد" حمل می‌کردند.

علاوه بر این، تظاهرات مشابهی در دیگر شهرهای کرد نشین ترکیه از جمله مرسین، آدانا، دیاربکر، هکاری، و شرناک نیز برگزار شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟