میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
استاندار حمص سوریه خبر داد؛

پاکسازی کامل شهر «تدمر» از لوث تروریست‌ها

«طلال البرازی» استاندار حمص در سخنانی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ فرد مسلحی در شهر تاریخی «تدمر» وجود ندارد.
کد خبر: ۵۰۱۰۶۴
| |
5634 بازدید
«طلال البرازی» استاندار حمص در سخنانی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ فرد مسلحی در شهر تاریخی «تدمر» وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، «طلال البرازی» استاندار حمص در سخنانی از پاکسازی کامل شهر تاریخی «تدمر» در این استان خبر داد.

بر اساس این گزارش، البرازی تأکید کرد: در حال حاضر هیچ فرد مسلحی در این شهر وجود ندارد و نقاط مختلف آن در امنیت کامل به سر می برد.

 گفتنی است، تروریست های داعش امروز عملیات بزرگی را به منظور ورود به تپه‌های اطراف شهر تاریخی «تدمر» در سوریه ترتیب دادند.

ارتش سوریه تلاش تروریست ها برای نفوذ به این مناطق را ناکام گذاشته و ده ها نفر از آنها را به هلاکت رسانده و یا مجروح ساخت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات