صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اطلاعیه جدید دولت درباره حذف یارانه ثروتمندان

وزارت کار در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حذف شدگان از دریافت یارانه نقدی در سال‌جاری، در صورت اعتراض می‌توانند از پنجم خردادماه به مدت یک ماه اعتراض خود را مطرح کنند.
کد خبر: ۵۰۱۰۲۰
| |
5679 بازدید
وزارت کار در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حذف شدگان از دریافت یارانه نقدی در سال‌جاری، در صورت اعتراض می‌توانند از پنجم خردادماه به مدت یک ماه اعتراض خود را مطرح کنند.

به گزارش مهر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: آن دسته از شهروندانی که براساس تبصره ۲۰ قانون بودجه ۱۳۹۴ افراد غیرنیازمند تشخیص داده و یارانه آنها قطع شده است، در صورت اعتراض می توانند از تاریخ سه شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴ به مدت یک ماه به آدرس الکترونیکی که اعلام می شود، مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند.

۱- فرآیند بررسی اعتراضات (از ثبت درخواست تا پاسخ) کاملا غیرحضوری صورت خواهد گرفت.

۲- کمیسیون موضوع ماده ۱۰ قانون هدفمندکردن یارانه ها اعتراض افراد را بررسی و در صورت استحقاق یارانه به طور مجدد برقرار خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار